Onze Stickers

Autostickers Fender

Autostickers Fender

Car wrapping voor de fenders bestellen bij Stickermaster

Laat jou auto opvallen op de weg en het circuit met een volledige fender wrapping van Stickermaster. Met deze speciale auto stickers word het gehele voorste spatboord van de auto ingepakt. Hierdoor krijgt de auto een zeer frisse en snelle uitstraling. Met een uitgebreid assoriment zit er voor iedere auto fanaat is mooi ontwerp tussen. Als u toch geen ontwerp heeft kunnen vinden dat aansluit bij uw wensen laat het ons dan weten. Ook zijn eigen ontwerpen bij ons welkom en kunnen wij vrijwel alles omzetten tot een hoogwaardige sticker. U hoeft alleen maar even contact met ons op te nemen en dan gaan wij aan de slag. Hetzelfde geldt voor wanneer u een afwijkende maat spatboord heeft. Vrijwel alle auto stickers, stripings en wrappings op onze website zijn universeel te gebruiken voor diverse auto merken en modellen.

Het aanbrengen van de autostickers is erg simpel en verrassend gemakkelijk door de speciale auto folie die wij gebruiken. Deze heeft namelijk kleine luchtkanalen waardoor de sticker zonder bellen en vouwen aangebracht kan worden. Zelfs als u de autosticker scheef aanbrengt kunt u deze makkelijk opnieuw positioneren. De lijmlaag onder de folie is namelijk langzaam hechtend. Hierdoor is het mogelijk de sticker meerdere malen opnieuw te positioneren. Als u eenmaal de sticker op de gewenste positie heeft aangebracht is deze na een paar uur gehecht. Hierna zal de sticker zeer stevig en lang blijven zitten. Mocht u op een gegeven moment de auto stickers toch van uw auto willen verwijderen is dit geen probleem. Ondanks de stevige hechting laten de autostickers geen tot weinig lijmresten achter. Wel moet u de folie voldoende verhitten tijdens het verwijderen. Dit zorgt ervoor dat de sticker gemakkelijker loslaat en de lijm niet op de lak achter blijft. Uiteraard is het mogelijk om door Stickermaster uw stickers te laten aanbrengen of verwijderen. Dit kan bij ons in de werkplaats of op locatie. Neem hiervoor contact met ons op.

Duurzame auto stickers van hoge kwaliteit

Elke autosticker word in full colour geprint en van een hoogwaardig vinyl gesneden. Uiteraard zijn alle autostickers UV en waterproof en kan u met uw auto nog gewoon door de wasstraat. Deze hoge kwaliteit komt mede door de lamineerlaag die wij op alle auto stickers aanbrengen. Deze lamineerlaag is een transparante folie die over de sticker heen word aangbracht. Dit beschermt de sticker tegen beschadigingen en de elementen. Hierdoor hebben al onze autostickers een zeer lange levensduur en blijven de kleuren lang mooi.

Voor vragen zijn wij altijd per email beschikbaar op:

info@stickermaster.nl

top