Onze Stickers

Beloningsstickers

Beloningsstickers

Belonings stickers bestellen

Beloon uw kinderen als ze iets goeds hebben gedaan met de beloningsmaterialen ofwel beloningsstickers van stickermaster.nl. Deze beloningssticker is een goede leerlingmotivatie die vaak wordt toegepast voor motivatie op de basisschool. Elk kind heeft waardering nodig, geef deze waardering met 1 van de beloningstickers, wij leveren beloning sticker cars, animals, dieren, elfjes, robot, hotrot, enz. Natuurlijk kan de beloningssticker overal op geplakt worden, papier, plastic, boterhamtrommel, enz. Uiteraard is de beloningsticker full color en waterproof. Ook word de beloningssticker op een hoogwaardige en duurzame folie geprint.

Stickervel beloningsstickers

Op scholen, kinderdagverblijven worden onze stickervellen met beloning stickers veelvuldig gebruikt door de juf of meester.
De kinderen waarderen dit en daarom verbeterd hun gedrag op school. Docenten kunnen deze stickers gebruiken als een teken dat een kind zijn of haar opdracht goed heeft uitgevoerd. Ook zijn de beloningsstickers uitermate geschikt als klein cadeau voor op school als het kind jarig is.

top