Carlas Car Wrapping Folie Candy (152 x 100 CM)
  • Carlas Car Wrapping Folie Candy (152 x 100 CM)

Carlas Car Wrapping Folie Candy (152 x 100 CM)

€ 19,95
Inclusief belasting

Carlas Car Wrapping Folie voorzien van een Candy uitstraling en heeft een standaard breedte van 152 cm en is per strekkende meter uit te breiden. De folie wordt in één lengte tot en met 20 meter geleverd.

Carlas Car Wrapping Folie Candy online bestellen

Kies uw Carlas Wrapping Folie Candy Kleur
Aantal

bulletpoint  Productietijd van 1 - 2 werkdagen

bulletpoint  Ontwerp je eigen stickers

bulletpoint  55 sterren klantenservice

Aantal Korting Totale maximale korting
5 10% Tot € 9,98
10 15% Tot € 29,93
20 20% Tot € 79,80
40 25% Tot € 199,50

Is uw auto toe aan een nieuwe uitstraling of is de originele lak dof geworden? Dan is de Car Wrapping Folie van Carlas een perfecte uitkomst! Wij kunnen deze folie voor een uitstekende prijs aanbieden en daarom is het mogelijk ook met een kleinere portemonnee uw auto weer van een nieuwe en frisse look te voorzien. Deze folie is in verschillende kleuren verkrijgbaar en geeft uw auto een mooie glanzende uitstraling. 

Zelf Carlas Car Wrapping Folie Candy op uw auto plakken

De folie is erg mooi om te zien, gemakkelijk aan te brengen en eenvoudig schoon te houden. De folie is te gebruiken aan de buitenzijde en aan de binnenzijde van de auto, u kunt dus ook uw interieur een nieuwe uitstraling geven! Door de UV en weerbestendige eigenschappen heeft de wrapping folie een lange levensduur. U kunt er voor kiezen om uw auto zelf te wrappen, maar wij kunnen dat ook voor u doen! Wilt u daar meer informatie over ontvangen? Neem dan contact met ons op via vragen@stickermaster.nl

Je bent misschien ook geïnteresseerd in