Gevelreclame, de eerste indruk is een daalder waard.

Stickermaster verzorgt vele soorten gevelreclame uitingen van A t/m Z Voor alle mogelijkheden en een scherpe offerte bel 0341-729680 of stuur een email naar info@stickermaster.nl

Bedrijfslogo

datvaltlekkerop is wel op zijn plek voor Evema Beveiliging & Communicatie. Stickermaster heeft op het nieuwe pand van Evema in Apeldoorn het logo geplaatst. Het logo is gemaakt van verlichte doosletters met energiezuinige en duurzame ledverlichting. De doosletters zijn uit acrylraat vervaardigd en voorzien van een blauwe laminaat om de huisstijlkleur van Evema goed naar voren te laten komen.

Pandbelettering

Fit in 20 minutes per week is een innovatieve en unieke fitness methode. Doorgaans wordt fitness gezien als iets waar we ons toch op zijn minst een paar uur per week voor in het zweet moeten werken. fit20 laat zien dat dit ook anders kan. Bij fit20 train je namelijk maar 20 minuten per week, dus makkelijk als een vast moment in je week te plannen.

Gevelreclame

Een reclame-uiting hoeft niet altijd een call to action te bevatten. Dit is te zien aan de grote raamsticker van Eijerkamp in Veenendaal. De sticker heeft een diameter van 2,8 meter en heeft rondom losse elementen. Dit geeft een extra dimensie aan de sticker.

Maak kennis met Stickermaster

Wil

Sales

Stephanie

Project manager

Tom

Designer

Rob

Sign maker

Neem contact met ons op

optioneel