Wil jij ook online opvallen met je bedrijf? Naast offline reclame maken we het ook mogelijk om online te groeien. Wil je meer conversies of leads? Vraag dan een persoonlijk en vrijblijvend gesprek aan.

Onlineopvallen heeft er voor gezorgd dat onze webshop een omzet groei heeft gemaakt van 18% en dat met 7% minder marketing kosten.
D. Langras

Wil jij meer geld verdienen met je website? Behaal ook maximaal rendement uit je marketingbudget.

Online marketing strategie

De strategie is het onderdeel waar de marketing mee staat of omvalt. Het bepalen van de richting doen we samen met de klant. De strategie bestaat niet alleen uit de richting maar ook welke tools er gebruikt moeten worden om die richting te kunnen volgen.

"Laat internet voor je werken"

Google Ads

Google Ads is een uitstekende tool om nieuwe klanten of online aankopen te realiseren. Dit kan op veel verschillende manieren, denk hierbij aan tekst advertenties, beeld advertenties of via Google Shopping. Het voordeel van Google Ads is dat je vooraf kunt bepalen hoeveel budget je beschikbaar hebt en achteraf keuzes kunt maken om er voor te zorgen dat je de nieuwe klant of online aankoop tegen het juiste bedrag kunt binnenhalen.

website optimalisatie

Wil je goed gevonden worden in de organische zoekresultaten van Google en Bing? Laat dat maar aan ons over. Het optimaliseren van een website of webshop bestaat uit verschillende onderdelen, denk hierbij aan het technische gedeelte die bijvoorbeeld de laadtijd verkort, zoekmachine optimalisatie om de meta tags juist in te zetten en mobiel vriendelijkheid zodat je voorrang krijgt in de zoekresultaten. 

"Wij lossen de knelpunten van je website op"

Conversie optimalisatie

Wanneer je website of webshop live is wil je natuurlijk niets anders dan dat je zoveel mogelijk bestellingen of leads binnen krijgt, uit onderzoek blijkt dat bezoekers zeer snel beslissingen maken op basis van wat ze zien en op functionaliteit van de website. Door er voor te zorgen dat het gehele proces, van eerste bezoek tot conversie, vlekkeloos verloopt verhoog je de kans dat de conversie daadwerkelijk word gedaan. Door CRO toe te passen verhoog je niet alleen je conversies maar draagt het ook bij aan een lagere CPA en betere posities in organische zoekresultaten.

lead generatie

Het verkrijgen van leads is een belangrijk onderdeel van een informatieve website waar bezoekers bijvoorbeeld een afspraak kunnen inplannen, een nieuwsbrief kunnen aanvragen of telefonisch benaderd willen worden. Door landingspagina's op de juiste manier in te richten en gebruik te maken van de juiste kanalen genereer je zoveel mogelijk leads dat binnen het budget past. Door gebruik te maken van A/B testen en verschillende pagina's toe te passen is te achterhalen welke vorm tot het meeste resultaat leidt. 

"BLIJF DE CONCURRENTIE VOOR"

Microsoft advertising

Naast Google Ads is het vernieuwde Microsoft Advertising een uitstekende mogelijkheid om je zichtbaarheid en/of omzet te vergroten. Microsoft Advertising werkt op een vergelijkbare manier als Google Ads, het voordeel is dat Microsoft Advertising voordeliger is in gebruik en dat de concurrentie lager ligt, maar er is ook een keerzijde want het aantal bezoekers wat via dit kanaal binnen komt zal lager liggen dan via Google Ads. Het platform is erg uitgebreid en biedt vele mogelijkheden om nieuwe bezoekers te werven.

Waarom onlineopvallen?

Meer dan 10 jaar ervaring

De medewerkers van Onlineopvallen hebben meerdere jaren ervaring en kunnen je daarom het juiste advies geven op basis van jouw wensen.

Eerlijk en oprecht advies

Onlineopvallen gelooft in directe, open en duidelijke communicatie. Hierdoor weet je precies wat je van ons kunt verwachten, net zo makkelijk toch?

Kennis van vele platformen

Naast onze uitgebreide kennis van Prestashop kunnen wij ook ondersteuning bieden bijvoorbeeld Magento, Wordpress of Drupal.

Prestashop expert

Van optimalisatie tot het bouwen van een nieuwe webshop, geen uitdaging is ons te groot. Onlineopvallen heeft enorm veel kennis en ervaring met Prestashop.

Wil jij meer omzet of leads?

Wacht dan niet langer en neem direct contact met ons op.

Maak kennis met Onlineopvallen

Detlev

Marketing Manager

Morris

Junior Marketeer

Wil

Adviseur