Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.
Menu

Stickermaster is gespecialiseerd in p(l)akkende reclame. Van logosticker tot beveiligingssticker, van pictogramsticker tot stickers op uw deur, kliko of brievenbus: Stickermaster verzorgt het allemaal. We maken een strak stickerontwerp en voeren dit uit op hoogwaardig materiaal. Voor een extra lange levensduur voorzien we onze stickers van een beschermende laminaatlaag. Uiteraard kunt u stickers in een hoge oplage bestellen en voeren wij dan een staffelkorting door. Bekijk de voorbeelden in ons portfolio en neem contact met ons op voor advies op maat of een offerte-aanvraag.

Het zakelijk gebruik van stickers kent vele toepassingen. In de bouw en industrie wordt vaak gebruik gemaakt van stickers die een waarschuwing geven. Bijvoorbeeld voor gevaarlijke stoffen, brandgevaar of eisen met betrekking tot veiligheid. Een andere toepassing van stickers is het identificeren van een product. Bijvoorbeeld het typeplaatje van een machine. De meest gangbare zakelijke stickertoepassing is een reclamesticker. Heeft u een specifieke stickerwens? Stickermaster denkt graag met u mee in ontwerp en realisatie.

Een aparte tak van onze dienstverlening is het bedrukken van kleding. U kunt zelf uw ontwerp aanleveren of u laat dit doen door een van onze grafisch vormgevers. Het laten bedrukken van (bedrijfs)kleding draagt bij aan de zichtbaarheid en uitstraling van de huisstijl van uw bedrijf.

Een sticker kan een (tijdelijke) boodschap overbrengen. Bijvoorbeeld door als onderdeel van een campagne een sticker met beursinformatie op zakelijke verzendingen te plakken. Het gebruik van een sticker in plaats van een permanenter reclamemiddel heeft als voordeel dat u eenvoudig kunt veranderen van uitstraling. Een sticker op een bedrijfsauto is gemakkelijker te verwijderen dan wanneer u de auto laat overspuiten. Dit geldt ook voor muren en beurswanden. Een decor kan compleet veranderen door het van een grote sticker te voorzien.

Omdat stickers in alle formaten, vormen en kleuren te maken zijn, zijn de mogelijkheden eindeloos. Bekijk de voorbeelden in ons portfolio en neem contact met ons op voor advies op maat of een offerte-aanvraag.

Instellingen

Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.

Menu