Wenst u een Nintendo 3DS sticker te bestellen, maar u weet niet zeker welk systeem u heeft? Deze pagina gaat u proberen te helpen!

Nintendo 3DS (het originele model uit 2011)

Nintendo 3DS (2011 model)

Het originele model uit 2011 is te herkennen aan de metallic look. Naast het scherm zit een schuifknopje voor stereoscopisch 3D. Uniek aan de originele Nintendo 3DS en Nintendo 3DS XL is dat de Start- en Select knoppen onder het scherm bij de Home knop zitten. In tegenstelling tot de New Nintendo 3DS modellen hebben de originele modellen slechts twee shouderknoppen (L en R, géén ZL en ZR), en de C-stick ontbreekt (het kleine pookje bij de ABXY-knoppen). Op de onderkant staat het logo Nintendo 3DS zonder de woorden New of XL.

Heeft u een originele Nintendo 3DS uit 2011? Dan vindt u onze skins op deze pagina!

Nintendo 3DS XL (het originele grotere model uit 2012)

Nintendo 3DS XL (2012 model)

Het grotere model uit 2012. Naast het scherm zit een schuifknopje voor stereoscopisch 3D.  Uniek aan de originele Nintendo 3DS en Nintendo 3DS XL is dat de Start- en Select knoppen onder het scherm bij de Home knop zitten. In tegenstelling tot de New Nintendo 3DS modellen hebben de originele modellen slechts twee shouderknoppen (L en R, géén ZL en ZR), en de C-stick ontbreekt (het kleine pookje bij de ABXY-knoppen). Op de onderkant staat het logo Nintendo 3DS XL zonder het woord New.

Heeft u een originele Nintendo 3DS XL uit 2012? Dan vindt u onze skins op deze pagina!

Nintendo 2DS (degene die niet opklapt)

Nintendo 2DS (2013 model)

De originele Nintendo 2DS, die uit kwam in 2013, is gemakkelijk te herkennen aan het feit dat het systeem niet op te klappen is zoals de andere modellen. De Nintendo 2DS modellen beschikken niet over stereoscopisch 3D zoals de Nintendo 3DS modellen. In tegenstelling tot de New Nintendo 2DS/3DS modellen hebben de originele modellen slechts twee shouderknoppen (L en R, géén ZL en ZR), en de C-stick ontbreekt (het kleine pookje bij de ABXY-knoppen). Op de achterkant staat het logo Nintendo 2DS zonder de woorden XL of New.

Heeft u een originele Nintendo 2DS uit 2013? Dan vindt u onze skins op deze pagina!

New Nintendo 3DS (2015)

New Nintendo 3DS (2015 model)

Het nieuwe model uit 2015. Uniek aan dit model zijn de ABXY knoppen in vier verschillende kleuren. Naast het scherm zit een schuifknopje voor stereoscopisch 3D. In tegenstelling tot de oudere Nintendo 3DS modellen hebben de modellen vier shouderknoppen (L, ZL, R en ZR), en de C-stick is aan het model toegevoegd (het kleine pookje bij de ABXY-knoppen). Op de onderkant staat het logo New Nintendo 3DS zonder het woord XL. Let vooral op het woord New.

Heeft u een New Nintendo 3DS uit 2015? Dan vindt u onze skins op deze pagina!

New Nintendo 3DS XL (2015)

New Nintendo 3DS XL (2015 model)

Het grotere nieuwe model uit 2015. Naast het scherm zit een schuifknopje voor stereoscopisch 3D. In tegenstelling tot de oudere Nintendo 3DS modellen hebben de modellen vier shouderknoppen (L, ZL, R en ZR), en de C-stick is aan het model toegevoegd (het kleine pookje bij de ABXY-knoppen). Op de onderkant staat het logo New Nintendo 3DS XL. Let vooral op het woord New.

Heeft u een New Nintendo 3DS XL uit 2015? Dan vindt u onze skins op deze pagina!

New Nintendo 2DS XL (2017)

New Nintendo 2DS XL (2017 model)

Het laatste model uit 2017. Naast het scherm zit geen schuifknopje voor stereoscopisch 3D, want dit model beschikt hier niet over. Dit model heeft de Home knop niet meer onder het scherm, maar links onder de vierpuntsdruktoets. In tegenstelling tot de oudere Nintendo 3DS modellen hebben de modellen vier shouderknoppen (L, ZL, R en ZR), en de C-stick is aan het model toegevoegd (het kleine pookje bij de ABXY-knoppen).

Heeft u een New Nintendo 2DS uit 2017? Onze skins komen binnenkort online!

Bent u er nog niet uit?

Weet u wel zeker dat u een Nintendo 3DS heeft, en niet een van de oudere Nintendo DS modellen (zonder de 3 in de naam)? Op het moment hebben wij geen skins voor deze modellen, maar u bent altijd vrij een mailtje te sturen naar info@stickermaster.nl voor een eventuele aanvraag! Komt u er niet uit welk model u heeft? Stuur een foto van uw systeem en wij vertellen het u graag!