Stickermaster zakelijk: altijd een p(l)akkende oplossing voor al je reclamevraagstukken.

Wanneer je op zoek bent naar stickers, belettering, wrapping of reclameborden voor zakelijke doeleinden staat Stickermaster voor je klaar. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van offline en online reclame. Kom gerust eens langs voor een gepaste oplossing voor je reclamevraagstuk of neem contact met ons op.

Full color stickers

Laat je creativiteit de vrije loop, breng sfeer aan op kantoor of gebruik het als reclame-uiting. Wij kunnen aan al jouw wensen voldoen. Onze stickers zijn geprint op hoge kwaliteitsfolie met een witte of transparante ondergrond. Voor een extra lange levensduur voorzien we de stickers van een beschermende laminaatlaag.

Melkglas

Creëer privacy en behoud natuurlijk licht op kantoor- en in werkruimtes. Het is mogelijk om grote banen melkglasfolie in één keer aan te brengen. Dat voorkomt dat er naden zichtbaar zijn. Daarnaast is het ook mogelijk om een motief of design erin te laten verwerken.

Airtex

Airtex, ook wel fotobehang genoemd, is een fijn geweven polyester doeksoort en heeft een krasvaste toplaag met PVC-coating. Deze laag voorkomt kreuken en scheuren. Airtex kan tot 5 x 45 meter uit één stuk gemaakt worden en is daardoor naadloos aan te brengen. Kortom: de ideale vervanging van traditioneel behang.

Kleurvlakken

Grote kleurvlakken voor aan de buitenkant van het pand of voor op kantoor om de huisstijlkleuren van het bedrijf door te voeren. Wij printen alle kleurvlakken op een speciale spiderfolie, voorzien van een bubblefree-lijmlaag. Deze lijmlaag zorgt ervoor dat het aanbrengen eenvoudig is en dat er geen luchtbelletjes onder de folie ontstaan. Voor extra lange levensduur van 7 tot 10 jaar brengen we een matte laminaatlaag aan.