Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.
Menu

Filter

Prijs
19 28
Filter

Domingstickers

3D doming stickers bestellen bij Stickermaster

Bent u op zoek naar een sticker die net wat meer biedt? Neem dan een kijkje tussen onze 3d stickers, ook wel doming stickers genoemd. Domingstickers hebben een zeer mooi en strak uiterlijk waardoor ze op een zeer positieve manier opvallen. Elke sticker is voorzien van een epoxy hars laag. Deze hars laag zorgt voor het glanzende 3d effect wat de domingsticker zijn uitgesproken uiterlijk geeft.

Wij maken elke doming sticker van begin tot eind zelf en compleet naar uw wensen. Elke afbeelding of logo is tot domingsticker te verwerken. Ook heeft u keuze uit meerdere vormen waaronder rond, vierkant, rechthoekig en ovaal. zelfs eigen vormen zijn mogelijk. Wij leveren al vanaf 10 stickers.

Wat zijn domingstickers?

doming 3d stickers zijn vinylsticker die in full colour worden bedrukt met een afbeelding, logo etc. Over deze afbeeldingen wordt vervolgens een laag epoxy hars gegoten, dit is de doming. Deze doming ligt met een bolling op de sticker en dit zorgt voor het 3d effect en een zeer mooie glans. Op deze manier kunt u uw producten op een zeer speciale en opvallende manier van uw merknaam voorzien.

Duurzame 3D stickers van hoge kwaliteit

Elke 3d sticker word in full colour gedrukt op een duurzame folie. Voor het domen gebruiken wij alleen maar hoogwaardige epoxy hars. Na gebruik word al het afval op een verantwoordelijke manier verwerk en gerecycled. Op deze manier zijn onze domingstickers minder schadelijk voor het milieu.

Lees meer

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.

Maak een gratis account om je favoriete producten op te slaan.

Aanmelden

Maak een gratis account voor het gebruik van verlanglijstjes.

Aanmelden