Onze Stickers

JDM stickers

JDM stickers

JDM stickers online bestellen bij Stickermaster

JDM staat voor Japanese Domestic Market. Dit zijn alle auto merken van Japanse afkomst. Denk aan Honda, Nissan, Mitsubishi, Toyota etc. In Japan is auto tuning zeer aanwezig in het straatbeeld. Denk aan auto's met body kits, niet standaard velgen, verlaagde vering en uiteraard ook stickers. Daarom hebben wij bij Stickermaster de JDM sticker het leven in geroepen. Dit zijn zeer diverse tuning stickers van onder andere Japanse vlaggen, humoristische teksten, afbeeldingen en logo's bedoelt voor op de auto.

Als u niet kan vinden wat u aanspreekt kunnen wij bij Stickermaster een door u ingezonden ontwerp verwerken tot sticker. U hoeft ons alleen maar even te mailen op info@stickermaster.nl

Elke JDM sticker bestaande uit 1 dezelfde kleur kan in 36 kleuren worden geprint en is verkrijgbaar in verschillende varianten zoals mat, glans, fluor en reflecterend. Ook kunt u kiezen uit verschillende soorten materiaal. Voor een complete lijst van onze materialen klikt u hier.

Het aanbrengen van de auto stickers is erg simpel en verrassend gemakkelijk door de speciale auto folie die wij gebruiken. Deze heeft namelijk kleine luchtkanalen waardoor de sticker zonder bellen en vouwen aangebracht kan worden. Zelfs als u de auto sticker scheef aanbrengt kunt u deze makkelijk opnieuw positioneren. De lijmlaag onder de folie is namelijk langzaam hechtend. Hierdoor is het mogelijk de sticker meerdere malen opnieuw te positioneren. Als u eenmaal de sticker op de gewenste positie heeft aangebracht is deze na een paar uur gehecht. Hierna zal de sticker zeer stevig en lang blijven zitten. Mocht u op een gegeven moment de auto stickers toch van uw auto willen verwijderen is dit geen probleem. Ondanks de stevige hechting laten de autostickers geen tot weinig lijmresten achter. Wel moet u de folie voldoende verhitten tijdens het verwijderen. Dit zorgt ervoor dat de sticker gemakkelijker loslaat en de lijm niet op de lak achter blijft. Uiteraard is het mogelijk om door Stickermaster uw stickers te laten aanbrengen of verwijderen. Dit kan bij ons in de werkplaats of op locatie. Neem hiervoor contact met ons op.

Duurzame JDM stickers van hoge kwaliteit

Elke JDM tuningsticker word in full colour geprint en van een hoogwaardig vinyl gesneden. Uiteraard zijn alle JDM tuningstickers UV en waterproof en kan u met uw auto nog gewoon door de wasstraat. Deze hoge kwaliteit komt mede door de lamineerlaag die wij op alle auto stickers aanbrengen. Deze lamineerlaag is een transparante folie die over de sticker heen word aangbracht. Dit beschermt de sticker tegen beschadigingen en de elementen. Hierdoor hebben al onze autostickers een zeer lange levensduur en blijven de kleuren lang mooi.

Voor vragen zijn wij altijd per email beschikbaar op:

info@stickermaster.nl

top