Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.
Menu

Filter

Prijs
6 9
Filter

Mokken

€ 8,95
Altijd al je eigen gepersonaliseerde emaille mok willen hebben voorzien van je eigen afbeelding? Je kan het net zo gek maken als je zelf wilt, zo lang het maar op de afmeting van de mok past (8 x 8 cm). 
€ 7,95
Altijd al je eigen gepersonaliseerde emaille mok willen hebben voorzien van je eigen tekst? Je kan het net zo gek maken als je zelf wilt, zo lang het maar op de afmeting van de mok past (8 x 8 cm). 
€ 7,95
Altijd al je eigen gepersonaliseerde mok willen hebben voorzien van eigen afbeelding, foto of logo? Je kan het net zo gek maken als je zelf wilt, zo lang het maar op de afmeting van de mok past (8 x 8 cm). 
€ 6,95
Altijd al je eigen gepersonaliseerde mok willen hebben voorzien van je eigen tekst? Je kan het net zo gek maken als je zelf wilt, zo lang het maar op de afmeting van de mok past (8 x 8 cm). 

Een echte koffie of thee liefhebber gebruikt zijn mok vrijwel iedere dag, des te leuker is het om je eigen mok te hebben met een foto, tekst of afbeelding naar keuze. Leuk om te geven voor vader of moederdag of wat dacht je van een mok met een super grappige tekst. Ook is het mogelijk om voor je bedrijf een mok met eigen logo te krijgen, gewoon uploaden, positioneren en klaar. Stickermaster heeft een ruime keuzen aan mokken, materialen en kleuren, zo zit er altijd wat voor je bij. Ben je nou op zoek naar iets compleet anders? Laat het ons weten, en wij kunnen het dan vaak voor je realiseren. 

Lees meer

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.