Er zijn 55 producten.

Item 1-48 van 55 in totaal item(s)

Actieve filters

Nintendo Wii Remote en Nunchuck

Nintendo Wii Remote en Nunchuck Controller Skins

Al onze skins maken wij zelf van degelijke materialen in tegenstelling tot alle andere verkopers in Nederland. Deze gebruiken gewoon kopies uit China die hier worden doorverkocht.

Nintendo wii decal op maat gemaakt voor de Wii Remote en Nunchuck Controllers. Met de Wii skins wordt je controller uniek en speciaal! De Nintendo Wii Controller stickers hebben speciale luchtkanaaltjes wat aanbrengen een peulenschil maakt! Uiteraard worden alle consolestickers voorzien van een beschermende laminaatlaag voor een lang levensduur.

Duurzame game stickers van hoge kwaliteit

Alle controllerstickers worden in full colour geprint op duurzaam materiaal. Daarna worden deze uitgesneden en per vel geleverd. Daarna hoeft u alleen de delen van de console skin van het vel te pellen en dan kan deze worden aangebracht. Bij Stickermaster staan wij achter onze producten en daarom brengen wij op alle controller stickers een hoogwaardige lamineerlaag aan. Dit is een transparante folie die over de sticker word aangebracht. Dit garandeerd een lange levensduur van de sticker. De lamineerlaag beschermt de gamesticker namelijk tegen krassen en slijtage. Ook zullen de kleuren van uw console skin lang mooi blijven.

Voor vragen zijn wij altijd per mail bereikbaar op:

info@stickermaster.nl

De leukste Nintendo Wii Remote skins