Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.
Menu

Filter

Prijs
4 12
Filter

Nintendo Wii U Gamepad en Console Skins

Nintendo Wii U Gamepad decals en Wii U console skins

Al onze skins maken wij zelf van degelijke materialen in tegenstelling tot alle andere verkopers in Nederland. Deze gebruiken gewoon kopies uit China die hier worden doorverkocht.

Consolestickers op maat gemaakt voor de Wii U Gamepad en Wii U spelcomputer. Met de Wii U skin gamesticker wordt je console uniek en speciaal! De Nintendo Wii U stickers hebben speciale luchtkanaaltjes wat aanbrengen een peulenschil maakt!

Duurzame game stickers van hoge kwaliteit

Alle gamestickers worden in full colour geprint op duurzaam materiaal. Daarna worden deze uitgesneden en per vel geleverd. Daarna hoeft u alleen de delen van de console skin van het vel te pellen en dan kan deze worden aangebracht. Bij Stickermaster staan wij achter onze producten en daarom brengen wij op alle gamestickers een hoogwaardige lamineerlaag aan. Dit is een transparante folie die over de sticker word aangebracht. Dit garandeerd een lange levensduur van de sticker. De lamineerlaag beschermt de gamesticker namelijk tegen krassen en slijtage. Ook zullen de kleuren van uw console skin lang mooi blijven.

Voor vragen zijn wij altijd per mail bereikbaar op:

info@stickermaster.nl

Lees meer

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.

Maak een gratis account om je favoriete producten op te slaan.

Aanmelden

Maak een gratis account voor het gebruik van verlanglijstjes.

Aanmelden