Onze Stickers

Whatsapp

Wij zijn ook bereikbaar via Whatsapp
+31 6 821 066 85

OmniPod Stickers

OmniPod Stickers

OmniPod stickers online bestellen

Een OmniPod insuline pomp is een ontzettend fijn apparaat voor iedereen met diabetes. Het is alleen jammer dat dit apparaat een heel saai uiterlijk heeft terwijl deze prominent op het lichaam zit. Daar kan je nu verandering in brengen met de OmniPod stickers van Stickermaster. Deze stickers hebben een speciale pasvorm en sluiten mooi om het apparaat heen. Door de speciale folie met kleine luchtkanaaltjes zijn de stickers gemakkelijk aan te brengen. Ook zijn de stickers makkelijk te verwijderen en zullen deze geen lijmresten op de pomp achterlaten. Met een ruim assortiment aan ontwerpen zit er voor iedereen wel wat bij. Ook is het mogelijk om een eigen ontwerp te maken met onze ontwerp module.

Duurzame OmniPod skins van hoge kwaliteit

Alle OmniPod stickers worden in full colour geprint op duurzaam materiaal. Daarna worden deze uitgesneden en per vel geleverd. Deze hoeft u alleen nog maar van het vel af te pakken en aanbrengen op de pomp. Bij Stickermaster staan wij achter onze producten en daarom brengen wij op alle stickers een hoogwaardige matte beschermlaag aan. Dit is een transparante folie die over de sticker word aangebracht. Dit garandeert een lange levensduur van de sticker. het laminaat beschermt de OmniPod sticker namelijk tegen water, zweet, vuil en slijtage. Ook zullen de kleuren lang mooi blijven.

Meer informatie over diabetes volg je bij Stichting ééndiabetes

Wil je graag meer informatie over diabetes?
Op de website Stichting ééndiabetes staat veel informatie, nieuws over insuline pompen volgen van diverse columns en nog veel meer. Tevens kun je je hier aanmelden voor de "nieuwsbrief" en ontvang je automatisch het laatste nieuws.

top