Onze Stickers

Skullstickers

Skullstickers

Skull stickers bestellen bij Stickermaster

Afbeeldingen van schedels worden al jaren gebruikt voor decoratie en het verfraaien van auto's, motoren en zelfs het menselijk lichaam in de vorm van tatoeages. Schedels of skulls zoals ze in het Engels heten komen in ontzettend veel varianten en geen twee ontwerpen zijn hetzelfde. Ook dragen ze verschillende soorten boodschappen. Ze kunnen als aandenken dienen van iemand die overleden is, als decoratie, afschrikmiddel of om objecten er gevaarlijk uit te laten zien. Omdat er zoveel verschillende soorten zijn proberen wij bij Stickermaster zoveel mogelijk soorten en varianten in onze skull stickers te verwerken.

Wij hebben onder andere Mexicaanse sugar skulls, tribal skulls, cartoon skulls, abstracte skulls enzovoort. Wij bieden skullstickers aan in full colour drukwerk en als plotstickers. Alle plotstickers zijn verkrijgbaar in 25 verschillende kleuren. Ook kunt u kiezen uit glans, mat of metallic effecten.

Het kan natuurlijk zo zijn dat wat u zoekt er bij ons niet tussen staat. In dat geval bent u van harte welkom om met ons contact op te nemen en een eigen ontwerp toe te sturen. Mocht het juiste formaat er niet tussen zitten dan kunt u dat aan ons doorgeven. Ook kunt u altijd voor vragen bij ons terecht.

Het aanbrengen van de auto stickers is erg simpel en verrassend gemakkelijk door de speciale auto folie die wij gebruiken. Deze heeft namelijk kleine luchtkanalen waardoor de sticker zonder bellen en vouwen aangebracht kan worden. Zelfs als u de auto sticker scheef aanbrengt kunt u deze makkelijk opnieuw positioneren. De lijmlaag onder de folie is namelijk langzaam hechtend. Hierdoor is het mogelijk de sticker meerdere malen opnieuw te positioneren. Als u eenmaal de sticker op de gewenste positie heeft aangebracht is deze na een paar uur gehecht. Hierna zal de sticker zeer stevig en lang blijven zitten. Mocht u op een gegeven moment de auto stickers toch van uw auto willen verwijderen is dit geen probleem. Ondanks de stevige hechting laten de autostickers geen tot weinig lijmresten achter. Wel moet u de folie voldoende verhitten tijdens het verwijderen. Dit zorgt ervoor dat de sticker gemakkelijker loslaat en de lijm niet op de lak achter blijft. Uiteraard is het mogelijk om door Stickermaster uw stickers te laten aanbrengen of verwijderen. Dit kan bij ons in de werkplaats of op locatie. Neem hiervoor contact met ons op.

Duurzame auto stickers van hoge kwaliteit

Elke autosticker word in full colour geprint en van een hoogwaardig vinyl gesneden. Uiteraard zijn alle autostickers UV en waterproof en kan u met uw auto nog gewoon door de wasstraat. Deze hoge kwaliteit komt mede door de lamineerlaag die wij op alle auto stickers aanbrengen. Deze lamineerlaag is een transparante folie die over de sticker heen word aangbracht. Dit beschermt de sticker tegen beschadigingen en de elementen. Hierdoor hebben al onze autostickers een zeer lange levensduur en blijven de kleuren lang mooi.

Voor vragen zijn wij altijd per email beschikbaar op:

info@stickermaster.nl

top