Onze Stickers

Stopcontact stickers

Stopcontact stickers en deco stickers bestellen bij Stickermaster

Stopcontacten en lichtschakelaars komen in elk huis voor. Vaak zijn deze echter standaard erg saai. Niet standaard raampjes en schakelaar zijn vaak een stuk duurder en niet iedereen heeft dat er voor over. Bij Stickermaster hebben wij een voordelig alternatief, de stopcontact stickers. Dit zijn decoratie stickers die geschikt zijn voor de muur rondom een wandcontactdoos of licht schakelaar. Deze muurdecoratie stickers bestaan uit mooi, leuke en grappige afbeeldingen die goed aansluiten op het stopcontact. Dit zorgt ervoor dat jouw wandcontactdoos of lichtschakelaar mooi opvallen en er super hip uit komen te zien. De stopcontact sticker is geschikt voor de standaard wandcontactdozen van 7,5 x 7,5 cm en 15 x 7,5 cm. Kies het juiste formaat wandcontactdoos voor het mooiste resultaat.

De stopcontact stickers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Denk haarbij aan fluoriserende kleuren en glow in the dark stickers die extra opvallen in het donker. Ook hebben wij matte en glanzende uitvoeringen. Mocht ondanks ons ruime assortiment geen product kunnen vinden wat aansluit bij uw wensen neem dan even contact met ons op. Dan gaan wij samen in overleg met u een sticker op maat maken. Heeft u een eigen ontwerp wat u graag tot decoratie sticker wilt laten maken dan is dat geen probleem. Neem ook hiervoor even contact met ons op, vrijwel alles is mogelijk.

Duurzame muurdecoratie stickers, stopcontact stickers en deco stickers van hoge kwaliteit

Alle deco stickers worden van een hoogwaardig en duurzaam vinyl gesneden. Vervolgens worden deze voorzien van applicatie tape. Dit tape maakt het aanbrengen van de sticker een simpel en makkelijk klusje. Alle decoratie stickers zijn bestand tegen water en UV straling waardoor de sticker lang blijft zitten, de kleuren mooi blijven en wij een lange levensduur kunnen garanderen.

voor vragen zijn wij altijd per mail beschikbaar op:

info@stickermaster.nl

top