Onze Stickers

Webwinkelkeur

Tankpad

Er is 1 product.
Tankpad

Tankpads bestellen bij Stickermaster

Bescherm de tank van uw motor tegen krassen en deuken met de nieuwe tankpads van Stickermaster. De tankpad is een plakkende bescherming voor op de bovenkant van de tank. Tankpads houden de bovenkant van uw tank vrij van krassen van bijvoorbeeld de rits van uw motor jack en geven uw motor ook nog een zeer mooie uitstraling. Heeft u dus een oude, lelijke of beschadigde tank dan zijn de tankpads van Stickermaster ook zeer geschikt. Met een zeer groot assortiment met verschillende afbeeldingen en vormen tankpads zit er voor bijna iedereen een gepast ontwerp tussen. Van elk ontwerp zijn er drie verschillende vormen tankpads beschikbaar. Mocht u ondanks de vele opties geen ontwerp kunnen vinden wat aansluit bij uw wensen laat het ons dan weten. Bij Stickermaster staan we voor service en wij kunnen voor u de tankpad helemaal op maat voor uw ontwerpen en produceren. Ook zijn eigen afbeeldingen en ontwerpen welkom en kunnen wij vrijwel alles tot sticker verwerken.

Het aanbrengen van de tank pad is altijd erg simpel bij welke variant dan ook. Door de speciale folie die wij gebruiken kan iedereen zelf zijn of haar tank pads aanbrengen. Deze speciale folie bevat namelijk kleine luchtkanalen waardoor de lucht zeer gemakkelijk onder de sticker vandaan wordt gedrukt. Zelfs als de motor sticker scheef worden aangebracht hoeft deze vaak niet eens opnieuw gepositioneerd te worden. Mocht u de tankpad wel opnieuw moeten positioneren is dit ook geen probleem. De lijm onder de folie is namelijk langzaam hechtend en dus kan de sticker meerdere malen opnieuw aangebracht worden. Als u de sticker eenmaal goed heeft aangebracht is deze na een paar uur gehecht aan uw motor en zal deze ook voor een lange tijd goed blijven zitten. Als u na enige tijd toch besluit dat u graag de tankpad van uw motor wilt verwijderen is dit geen probleem. Ondanks de stevige hechting van onze tankpads en andere motor stickers laat deze bij het verwijderen geen lijm resten achter. Hierdoor blijft uw motor er toch mooi uitzien.

Duurzame tank pads van hoge kwaliteit

Elke tank pad word in full colour gedrukt op een duurzame folie van hoge kwaliteit. Daarna word deze contour gesneden en per vel geleverd. Uiteraard zijn alle tank pads water en UV proof en daarom zeer geschikt van buitengebruik. Regen en zon zullen weinig tot geen effect hebben op het uiterlijk van uw tank pad.

Voor vragen zijn wij altijd bereikbaar per mail op:

info@stickermaster.nl

top