Onze Stickers

Velgstickers

Velgstickers

Velg stickers bestellen bij Stickermaster

Velg sticker van onder andere Advan, BBS, Rays, Volk Racing, TSW Wheels, Enkei, Giovanna Wheels, Gram Lights, Motegi Racing Wheels, Work Wheels enzovoort nu verkrijgbaar bij Stickermaster. Voor een mooie en strakke finish van je velgen hebben wij een ruime keuze uit velgstickers van verschillende merken. Deze stickers zorgen voor een mooi opvallend effect en beschermen tegelijkertijd de spijlen van de velg. De velgen stickers kunnen ook worden gebruikt om beschadegingen te verhullen. Ook hebben we meerdere teksten verkrijgbaar voor op de velgen van Viper en O.Z. Racing.

Mocht u niets zien wat aansluit op uw wensen neem dan even contact met ons op. Wij kunnen de velgen sticker compleet voor u op maat maken van ontwerp tot de afmeting. Ook is het mogelijk eigen ontwerpen tot sticker te verwerken, bijna alles is mogelijk.

Duurzame velg stickers van hoge kwaliteit

Alle velg stickers worden in full colour geprint op duurzaam materiaal. Onze velgen stickers zijn kras werend en zijn bestand tegen water en UV, dit komt doordat de velgsticker van speciale folie voor buitengebruik gemaakt is. Dit betekent dat u gewoon door de regen en de wasstraat kan met de velg sticker en dat de kleuren lang behouden zullen blijven. De folie waarvan wij onze velgstickers maken heeft een zeer hechtende lijm laag waardoor de velg sticker lang zal blijven zitten.

Voor vragen zijn wij altijd per mail bereikbaar op:

info@stickermaster.nl

top