Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.
Menu

Filter

Prijs
4 5
Filter

Wintersport stickers

€ 4,97
Ben jij een ondernemer, student, freelancer, ontwerper of gewoon lekker jezelf en heb jij een top ontwerp dat je wilt realiseren tot sticker? Dan is dit product de perfecte oplossing voor jou. Bepaal zelf het formaat,...
€ 4,98
Zit jij vol creatieve ideeën die je tot leven wilt wekken in de vorm van een sticker? Wil je je fiets, auto, laptop, telefoon of iets anders customizen? Kijk dan niet verder dan dit product. Hier kan je al jouw...

Wintersport stickers bestellen bij Stickermaster

Kijk jij het hele jaar uit naar de winter? Ga jij liever naar de koude besneeuwde bergen dan naar de zon en is skiën of snowboarden jouw passie? Personaliseer dan nu jouw spullen met de wintersport stickers van Stickermaster. met een groot assortiment bestaande uit snowboard stickers, ski stickers, ski silhoute stickers, been there stickers en snowboard skins. Door de vele opties die wij aanbieden zal er voor iedere skiër en snowboarder een gepaste optie zijn. Mocht u toch geen ontwerp kunnen vinden wat aansluit op uw wensen of u wilt graag een eigen ontwerp tot sticker laten verwerken? Neem dan contact met ons op, dan gaan wij voor u het ontwerp compleet aanpassen naar uw wensen.

Met de wintersportstickers van Stickermaster maak jij jou spullen helemaal eigen. Vind je eigen spullen snel en gemakkelijk terug door ze herkenbaar te maken.

Duurzame wintersport stickers van hoge kwaliteit

Alle wintersport stickers worden in full colour geprint op duurzaam materiaal. De folie die wij gebruiken is van een zeer hoge kwaliteit en is bestand tegen water, regen en sneeuw. Ook is de folie UV proof en blijven de kleuren dus lange behouden. De wintersport stickers zijn uiteraard bestand tegen extreem lage tempraturen. Wij voorzien onze stickers met een transparante lamineerlaag die zorgt voor extra bescherming tegen slijtage en een mooie glanzende finish. Het aanbrengen van onze stickers is zeer eenvoudig. De folie die wij gebruiken heeft een langzaam hechtende lijmlaag. Dit betekent dat tijdens het aanbrengen de sticker makkelijk meerdere malen gepositioneerd kan worden mocht dit nodig zijn. Zodra de lijm eenmaal gehecht is zal u lang kunnen genieten van het resultaat. Mocht u op een gegeven moment de sticker willen verwijderen is dit geen probleem. Ondanks de sterke hechting van het materiaal zal de sticker geen tot zeer weinig lijmresten achterlaten.

Voor vragen zijn altijd per mail beschikbaar op:

info@stickermaster.nl

Lees meer

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.