3D Driehoeken Xbox One X Console Skin
  • 3D Driehoeken Xbox One X Console Skin
  • 3D Driehoeken Xbox One X Console Skin

3D Driehoeken Xbox One X Console Skin

€ 14,95
Inclusief belasting

3D Driehoeken Xbox One X Console skin

Deze skin laat jouw Xbox opvallen met zijn bijzondere driehoeken. Deze zorgen er namelijk voor dat het net lijkt alsof er een 3D effect in zit. Ook zijn er bij deze skin 2 controller skins beschikbaar! Dit kunt u wijzigen in het keuzemenu.

Opties
Aantal

Accessoires

Spoedverzending
Spoedverzending
€ 10,00
Stickermaster Microvezeldoekje
Stickermaster Microvezeldoekje
€ 1,50

Console skins speciaal ontworpen voor de Xbox One x.

Maak jou Xbox One x console uniek met de console stickers van Stickermaster. Kies uit één van onze ontwerpen of maak je eigen console skin met onze ontwerp module. Het aanbrengen van de Xbox One x stickers is erg simpel. Wij gebruiken speciale sticker folie met kleine luchtkanaaltjes. Hierdoor breng je de stickers gemakkelijk aan zonder bubbels of vouwen. De stickerset voor de console is bestaande uit 5 stickers. Onze skins zijn zo ontworpen dat het patroon goed aansluit­­­­ op elkaar, lekker makkelijk plakken dus­­­­!

Duurzame game stickers van hoge kwaliteit.

Alle gamestickers worden in full colour geprint op duurzaam materiaal. Daarna worden deze uitgesneden en per vel geleverd. Daarna hoef je alleen de delen van de console skin van het vel te pellen en dan kan deze worden aangebracht. Bij Stickermaster staan wij achter onze producten en daarom brengen wij op alle gamestickers een hoogwaardige lamineerlaag aan. Dit is een transparante folie die over de sticker word aangebracht. Dit garandeert een lange levensduur van de sticker. De lamineerlaag beschermt de gamesticker namelijk tegen krassen en slijtage. Ook zullen de kleuren van jouw console skin lang mooi blijven.

Al onze skins maken wij zelf van degelijke materialen in tegenstelling tot alle andere verkopers in Nederland. Deze gebruiken gewoon kopies uit China die hier worden doorverkocht.

Let op, in verband met de afmeting van de sticker is het alleen mogelijk om het via pakketpost te versturen. Verzending is daarom pas gratis vanaf €50,-