Klicken Sie hier für weitere Produkte.
Keine Produkte gefunden.
Menu

Xbox Series S Controller Skin Blends

Xbox Series S Controller Skin Blends - 1
  • Xbox Series S Controller Skin Blends - 1

Op het gebied van gamen is de Xbox Series S de nieuwste sensatie. De vernieuwde hardware zorgt voor ongekend mooie beelden en je gaat helemaal op in de gamewereld. Na een intensieve game sessie leg je de controller terug op z'n plek, en dan zie je het. Die saaie witte controller. De Xbox gamepad ligt erg fijn in de hand alleen laat het design nog wat te wensen over. Gelukkig heeft Stickermaster hier een makkelijke en voordelige oplossing voor. De Xbox Series S Controller Skin Blends.

Met deze stickers maak je in een oogwenk een echte eyecatcher van jouw controller.

9,95 € 14,95 €

Mengenrabatt

Menge Preis Sie sparen
2 6,22 € Bis zu 7,46 €
3 4,98 € Bis zu 14,93 €
Beschreibung

De Xbox Series S Controller Skin Blends

Gamen was nog nooit zo spectaculair. De nieuwe Xbox Series S beschikt over de nieuwste hardware waardoor jouw games er uit zien als nooit te voren. Tijdens een gamesessie wordt je volledig opgezogen door de gamewereld. Ook ligt de nieuwe controller fenomenaal in de hand. Alleen laat het uiterlijk van de controller nog wat te wensen over. Daarom heeft Stickermaster de Xbox Series S Controller Skin Blends ontwikkeld. 

Op maat gemaakte Xbox Series S Controller Skins met perfecte pasvorm

Alle Xbox Series S joystick skins worden door Stickermaster zelf gemaakt in onze productiehal. Hierdoor kunnen wij stickers van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs aanbieden. De pasvorm van de Xbox Series S Controller Skins is uitgebreid getest op de daadwerkelijke joystick. Tijdens de ontwikkeling van de joystick skins zijn met de kleinste details rekening gehouden. Hierdoor zitten alle uitsparingen voor de knoppen op exact de juiste plek. Ook is de pasvorm zo ontworpen dat het maximale oppervlakte van de controller wordt bedekt.

Zelf een Skin op jouw Xbox Series S Controller plakken

Het plakken van een skin op jouw Xbox Series S controller lijkt in het begin misschien een uitdaging. Gelukkig valt dit reuze mee en zolang je rustig blijft en een beetje geduld hebt zal je tot een prachtig eindresultaat komen. Voordat je begint met plakken is het belangrijk dat de gamepad goed schoon is. Dit bereik je door de gamepad eerst af te nemen met een alcoholdoekje en vervolgens te drogen met een zachte (microvezel)doek.

Als de joystick helemaal schoon is kan je beginnen met plakken. Trek voorzichtig een deel van de skin van het velletje af en positioneer deze met twee handen op de controller. Wanneer de sticker op de juiste plek zit kun je beginnen deze vast te plakken. Wrijf de sticker voorzichtig van links naar rechts vast zodat er geen kreukels of luchtbellen verschijnen. Loop de sticker even na ter controle. Mocht je een foutje tegenkomen dan is het vaak nog mogelijk om de sticker gedeeltelijk los te trekken en deze opnieuw vast te plakken. Herhaal deze stappen met de rest van de skin en jouw Xbox Series S controller is helemaal klaar voor gebruik.

Mocht je nog vragen hebben over het plakken van de skin dan staan we voor je klaar.

Artikeldetails

Technische Daten

Thema
Abstrakte Kunst
Farbe
Mehrfarbig

Einstellungen

Menü