Menu

Interieurfolie - keukenwrappen

Met interieurfolie kunt u eenvoudig en goedkoop een geheel nieuwe look creëren. Bijvoorbeeld voor uw keuken. Een keukenrenovatie of het plaatsen van een volledige nieuwe keuken is een dure aangelegenheid. Net als de aanschaf van nieuwe meubels. Het grote voordeel van interieurfolie is dat het voor vrijwel iedere ondergrond en toepassing te gebruiken is. Het aanbrengen van folie is goedkoper dan het verven of vervangen van meubels. Het is daarnaast een hele snelle oplossing voor het creëren van nieuwe uitstraling. Ook interesse in een vrijblijvende afspraak op locatie ? vraag een offerte aan hieronder.

Bij het wrappen van uw keuken kunnen we uw kastjes onder handen nemen, maar ook het aanrechtblad of de achterwand. Behalve keukens wrappen wij kasten, koelkasten, deuren, vensterbanken en andere meubels. Staat uw object er niet bij? Geen probleem, neem contact met ons op met uw wrap-vraag en wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Neem contact met ons op wanneer u interesse heeft in een nieuwe look voor uw interieur. We kijken dan samen met u of het object hier geschikt voor is en adviseren u over kleur en/of patroon. Dit kan op locatie of online. In het laatste geval sturen we u een sampleboek toe. Uiteraard ontzorgen wij volledig en plakken onze signmakers de folie op locatie. De folies die wij gebruiken zijn speciaal bedoeld voor dagelijks gebruik. Het materiaal is temperatuur- en vochtbestendig en beschermt tegen krassen.

Instellingen

Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.

Menu