Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.
Menu

Filter

Prijs
1 3
Filter

Landenstickers

Landen stickers bestellen bij Stickermaster

Vlaggen stickers komen in verschillende vormen en maten. Iedereen heeft tegenwoordig wel een sticker van een vlag op zijn of haar auto. Daarom hebben wij van Stickermaster een unieke variatie op deze stickers gemaakt. De landenstickers zijn vlaggen in de vorm van het desbetreffende land. Deze landen stickers hebben een mooie en bijzondere uitstraling en laten op een leuke manier zien naar welke landen u bent geweest. Onze landen stickers zijn geschikt voor zowel binnen als buiten en kunnen op (bijna) elke gladde ondergrond worden aangebracht zolang deze van te voren goed stof en vet vrij zijn gemaakt. Denk hierbij aan de bumper van uw auto, camper of caravan. Ook zijn ramen en gladde muren geen probleem.

Wij hebben een ruim assortiment landenstickers met ontwerpen van 48 landen binnen Europa waaronder: Nederland, België, Oostenrijk, Denemarken, Bulgarije, Frankrijk, Andorra, Griekenland, Ierland, Italië, Spanje, Tsjechië, Het Verenigd Koninkrijk, Wit Rusland, Bosnië Herzegovina, Corsica, Kroatië, Cyprus, Estland, Finland, Hongarije, Ijsland, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Kosovo, Macedonië, Malta, Moldavië, Monaco, Montenegro, Noorwegen, Polen, Portugal, Sardinië, Zweden, Zwitserland, Turkije, Vaticaanstad, San Marino, Roemenië, Servië, Sicilië, Slowakije, Slovenië, Oekraïne en Duitsland.

Mocht het land wat u zoekt hier niet tussen staan neem dan contact met ons op. Dan gaan wij voor u het land dat u zoekt ontwerpen en verwerken tot sticker. Ook eigen ontwerpen zijn bij ons welkom en vrijwel alles is mogelijk. Alle landen stickers zijn verkrijgbaar in 3 verschillende formaten waar wij uitgaan van de langste kant (lengte x breedte).

Duurzame landenstickers van hoge kwaliteit

Alle landenstickers worden in full color geprint op hoogwaardig materiaal. Ook brengen wij op alle stickers een transparante bescherming aan. Dit zogeheten laminaat is compleet doorzichtig en beschermt de stickers tegen water, UV straling en slijtage. Verder geeft het laminaat een mooie glans en een nette afwerken aan te sticker. Door de hoge kwaliteit van ons materiaal kunnen wij een lange levensduur
garanderen.

Lees meer

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.

Maak een gratis account om je favoriete producten op te slaan.

Aanmelden

Maak een gratis account voor het gebruik van verlanglijstjes.

Aanmelden