Menu

Houten Cijfers Bebas Neue

€ 0,59 (incl. btw)
Houten Cijfer 0 Bebas Neue MDF Zwart: Bebas Neue, gemaakt van Materiaal: MDF, in de Kleur: Zwart. Houten Cijfer 0 Bebas Neue MDF Zwart uitgefreesd met een speciale laser, hierdoor is de zijkant van het cijfer zwart. 
€ 0,59 (incl. btw)
Houten Cijfer 1 Bebas Neue MDF Zwart: Bebas Neue, gemaakt van Materiaal: MDF, in de Kleur: Zwart. Houten Cijfer 1 Bebas Neue MDF Zwart uitgefreesd met een speciale laser, hierdoor is de zijkant van het cijfer zwart. 
€ 0,59 (incl. btw)
Houten Cijfer 2 Bebas Neue MDF Zwart: Bebas Neue, gemaakt van Materiaal: MDF, in de Kleur: Zwart. Houten Cijfer 2 Bebas Neue MDF Zwart uitgefreesd met een speciale laser, hierdoor is de zijkant van het cijfer zwart. 
€ 0,59 (incl. btw)
Houten Cijfer 3 Bebas Neue MDF Zwart: Bebas Neue, gemaakt van Materiaal: MDF, in de Kleur: Zwart. Houten Cijfer 3 Bebas Neue MDF Zwart uitgefreesd met een speciale laser, hierdoor is de zijkant van het cijfer zwart. 
€ 0,59 (incl. btw)
Houten Cijfer 4 Bebas Neue MDF Zwart: Bebas Neue, gemaakt van Materiaal: MDF, in de Kleur: Zwart. Houten Cijfer 4 Bebas Neue MDF Zwart uitgefreesd met een speciale laser, hierdoor is de zijkant van het cijfer zwart. 
€ 0,59 (incl. btw)
Houten Cijfer 5 Bebas Neue MDF Zwart: Bebas Neue, gemaakt van Materiaal: MDF, in de Kleur: Zwart. Houten Cijfer 5 Bebas Neue MDF Zwart uitgefreesd met een speciale laser, hierdoor is de zijkant van het cijfer zwart. 
€ 0,59 (incl. btw)
Houten Cijfer 6 Bebas Neue MDF Zwart: Bebas Neue, gemaakt van Materiaal: MDF, in de Kleur: Zwart. Houten Cijfer 6 Bebas Neue MDF Zwart uitgefreesd met een speciale laser, hierdoor is de zijkant van het cijfer zwart. 
€ 0,59 (incl. btw)
Houten Cijfer 7 Bebas Neue MDF Zwart: Bebas Neue, gemaakt van Materiaal: MDF, in de Kleur: Zwart. Houten Cijfer 7 Bebas Neue MDF Zwart uitgefreesd met een speciale laser, hierdoor is de zijkant van het cijfer zwart. 
€ 0,59 (incl. btw)
Houten Cijfer 8 Bebas Neue MDF Zwart: Bebas Neue, gemaakt van Materiaal: MDF, in de Kleur: Zwart. Houten Cijfer 8 Bebas Neue MDF Zwart uitgefreesd met een speciale laser, hierdoor is de zijkant van het cijfer zwart. 
€ 0,59 (incl. btw)
Houten Cijfer 9 Bebas Neue MDF Zwart: Bebas Neue, gemaakt van Materiaal: MDF, in de Kleur: Zwart. Houten Cijfer 9 Bebas Neue MDF Zwart uitgefreesd met een speciale laser, hierdoor is de zijkant van het cijfer zwart. 
€ 0,59 (incl. btw)
Houten Cijfer 0 Bebas Neue MDF Bruin: Bebas Neue, gemaakt van Materiaal: MDF, in de Kleur: Bruin. Houten Cijfer 0 Bebas Neue MDF Bruin uitgefreesd met een speciale laser, hierdoor is de zijkant van het cijfer zwart. 
€ 0,59 (incl. btw)
Houten Cijfer 1 Bebas Neue MDF Bruin: Bebas Neue, gemaakt van Materiaal: MDF, in de Kleur: Bruin. Houten Cijfer 1 Bebas Neue MDF Bruin uitgefreesd met een speciale laser, hierdoor is de zijkant van het cijfer zwart. 
€ 0,59 (incl. btw)
Houten Cijfer 2 Bebas Neue MDF Bruin: Bebas Neue, gemaakt van Materiaal: MDF, in de Kleur: Bruin. Houten Cijfer 2 Bebas Neue MDF Bruin uitgefreesd met een speciale laser, hierdoor is de zijkant van het cijfer zwart. 
€ 0,59 (incl. btw)
Houten Cijfer 3 Bebas Neue MDF Bruin: Bebas Neue, gemaakt van Materiaal: MDF, in de Kleur: Bruin. Houten Cijfer 3 Bebas Neue MDF Bruin uitgefreesd met een speciale laser, hierdoor is de zijkant van het cijfer zwart. 
€ 0,59 (incl. btw)
Houten Cijfer 4 Bebas Neue MDF Bruin: Bebas Neue, gemaakt van Materiaal: MDF, in de Kleur: Bruin. Houten Cijfer 4 Bebas Neue MDF Bruin uitgefreesd met een speciale laser, hierdoor is de zijkant van het cijfer zwart. 
€ 0,59 (incl. btw)
Houten Cijfer 5 Bebas Neue MDF Bruin: Bebas Neue, gemaakt van Materiaal: MDF, in de Kleur: Bruin. Houten Cijfer 5 Bebas Neue MDF Bruin uitgefreesd met een speciale laser, hierdoor is de zijkant van het cijfer zwart. 
€ 0,59 (incl. btw)
Houten Cijfer 6 Bebas Neue MDF Bruin: Bebas Neue, gemaakt van Materiaal: MDF, in de Kleur: Bruin. Houten Cijfer 6 Bebas Neue MDF Bruin uitgefreesd met een speciale laser, hierdoor is de zijkant van het cijfer zwart. 
€ 0,59 (incl. btw)
Houten Cijfer 7 Bebas Neue MDF Bruin: Bebas Neue, gemaakt van Materiaal: MDF, in de Kleur: Bruin. Houten Cijfer 7 Bebas Neue MDF Bruin uitgefreesd met een speciale laser, hierdoor is de zijkant van het cijfer zwart. 
€ 0,59 (incl. btw)
Houten Cijfer 8 Bebas Neue MDF Bruin: Bebas Neue, gemaakt van Materiaal: MDF, in de Kleur: Bruin. Houten Cijfer 8 Bebas Neue MDF Bruin uitgefreesd met een speciale laser, hierdoor is de zijkant van het cijfer zwart. 
€ 0,59 (incl. btw)
Houten Cijfer 9 Bebas Neue MDF Bruin: Bebas Neue, gemaakt van Materiaal: MDF, in de Kleur: Bruin. Houten Cijfer 9 Bebas Neue MDF Bruin uitgefreesd met een speciale laser, hierdoor is de zijkant van het cijfer zwart. 
€ 0,89 (incl. btw)
Houten Cijfer 0 Bebas Neue Okoume: Bebas Neue, gemaakt van Materiaal: Okoume, in de Kleur: Bruin. Houten Cijfer 0 Bebas Neue Okoume uitgefreesd met een speciale laser, hierdoor is de zijkant van het cijfer zwart. 
€ 0,89 (incl. btw)
Houten Cijfer 1 Bebas Neue Okoume: Bebas Neue, gemaakt van Materiaal: Okoume, in de Kleur: Bruin. Houten Cijfer 1 Bebas Neue Okoume uitgefreesd met een speciale laser, hierdoor is de zijkant van het cijfer zwart. 
€ 0,89 (incl. btw)
Houten Cijfer 2 Bebas Neue Okoume: Bebas Neue, gemaakt van Materiaal: Okoume, in de Kleur: Bruin. Houten Cijfer 2 Bebas Neue Okoume uitgefreesd met een speciale laser, hierdoor is de zijkant van het cijfer zwart. 
€ 0,89 (incl. btw)
Houten Cijfer 3 Bebas Neue Okoume: Bebas Neue, gemaakt van Materiaal: Okoume, in de Kleur: Bruin. Houten Cijfer 3 Bebas Neue Okoume uitgefreesd met een speciale laser, hierdoor is de zijkant van het cijfer zwart. 

Cijfers Bebas Neue bestellen bij Stickermaster

Voor Kurken Cijfers ben je bij Stickermaster aan het juiste adres. Wij hebben een divers aanbod kurken cijfers van verschillende lettertypes en afmetingen van 5 cm tot 60 cm in de hoogte. Kort gezegd keuze genoeg. Ook zijn de mogelijkheden met deze letters ontzettend groot. Mocht je ondanks de keuzes die wij bieden niet de juiste houten cijfers kunnen vinden laat het ons dan weten. Wil je graag een lettertype wat niet in ons assortiment staat neem dan even contact met ons op. Dan gaan wij gericht voor je aan de slag.

Stickermaster heeft professioneel apparatuur staan om cijfers uit kurken platen te frezen. Wat je bij ons bestelt maken we dus ook echt zelf! Een van de lettertypes die we standaard aanbieden op onze website is Bebas Neue. Dit is misschien wel een van de meest bekende lettertypes. Kurken letters zijn geschikt om bijvoorbeeld een naam of bedrijfsnaam uit te maken. Dankzij het lichte gewicht is het eenvoudig op een muur te monteren.

Lees meer

Instellingen

Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.

Menu