Menu

Filter

Categorieën
Prijs
7 9
Filter

Toetsenbordstickers

€ 8,95 (incl. btw)
Zwarte QWERTY toetsenbordstickers in het zwart met witte tekens. De toetsen hebben de standaardafmeting van 11x13mm. Absoluut een super uitkomst deze toetsenbordstickers en de toetsenbordsticker past perfect.
€ 8,95 (incl. btw)
Zwarte QWERTY toetsenbordstickers in het zwart met witte tekens. De toetsen hebben de standaardafmeting van 11x13mm. Absoluut een super uitkomst deze toetsenbordstickers en de toetsenbordsticker past perfect.
€ 7,25 (incl. btw)
QWERTY toetsenbord letters in het zwart met standaard witte tekens en Russisch tekens in het blauw, speciaal voor mensen die wel eens moeten wisselen tussen de Nederlandse en de Cyrillische toetsenbordindeling!. De...
€ 7,25 (incl. btw)
QWERTY toetsenbord letters in het zwart met standaard witte tekens en Hebreeuwse tekens in het blauw, speciaal voor mensen die wel eens moeten wisselen tussen de Nederlandse en de Hebreeuwse toetsenbordindeling!. De...
€ 7,25 (incl. btw)
Russische QWERTY toetsenbord stickers in het WIT met standaard ZWARTE tekens en RUSSISCHE tekens in het BLAUW. speciaal voor mensen die wel eens moeten wisselen tussen de Nederlandse en de Russische...
€ 8,95 (incl. btw)
Full Color Blauw zwarte QWERTY toetsenbordstickers in een cool kleureffect met een kleurschakeling van blauw naar zwart, met witte tekens. De toetsen hebben de standaardafmeting van 11x13mm.
€ 8,95 (incl. btw)
Lege transparante stickers speciaal voor toetsenborden, om de bestaande opdruk van de toetsen te beschermen. De toetsen hebben de standaardafmeting van 11x13mm. Toetsenbord stickers perfect passend.
€ 8,95 (incl. btw)
Extra grote QWERTY toetsenbord letters in het wit met zwarte tekens, speciaal voor slechtzienden of mensen die de letters graag duidelijk op hun toetsenbord willen hebben. De toetsen hebben de standaardafmeting van...
€ 8,95 (incl. btw)
Extra grote QWERTY toetsenbordstickers in het zwart met witte tekens, speciaal voor slechtzienden of mensen die de letters graag duidelijk op hun toetsenbord willen hebben. De toetsenbord stickers hebben de...
€ 7,25 (incl. btw)
QWERTY toetsenbord letters in het zwart met standaard witte tekens en het DVORAK toetsenbord layout in het blauw, speciaal voor mensen die wel eens moeten wisselen tussen de Nederlandse en de vernieuwde Amerikaanse...
€ 7,25 (incl. btw)
QWERTY toetsenbord letters in het wit met standaard zwarte tekens en het DVORAK toetsenbord layout in het blauw, speciaal voor mensen die wel eens moeten wisselen tussen de Nederlandse en de vernieuwde Amerikaanse...
€ 7,25 (incl. btw)
QWERTY toetsenbord letters in het wit met standaard zwarte tekens en het Arabische IBM PC toetsenbord layout in het blauw, speciaal voor mensen die wel eens moeten wisselen tussen de Nederlandse en de Arabische...
€ 7,25 (incl. btw)
QWERTY toetsenbord letters in het zwart met standaard witte tekens en het Arabische IBM PC toetsenbord layout in het blauw, speciaal voor mensen die wel eens moeten wisselen tussen de Nederlandse en de Arabische...
€ 8,95 (incl. btw)
QWERTY toetsenbord letters in het wit met zwarte tekens. De toetsen hebben de standaardafmeting van 11x13mm. Deze toetsenbord stickers passen precies.
€ 8,95 (incl. btw)
Toetsenbord letters in het wit met de QWERTY layout in het zwart en de AZERTY layout in het blauw. De toetsen hebben de standaardafmeting van 11x13mm.
€ 8,95 (incl. btw)
Toetsenbordstickers in het zwart met de QWERTY layout in het wit en de AZERTY layout in het blauw. De toetsen hebben de standaardafmeting van 11x13mm.
€ 8,95 (incl. btw)
Toetsenbord sticker BLIND TYPEN en ZONDER LEESTEKENS, een speciale indeling voor het blind leren typen (zonder leestekens, dus je kan niet meer spieken!). Kies uw eigen kleurvolgorde! De toetsenbord stickers hebben de...
€ 8,95 (incl. btw)
BLIND TYPEN toetsenbordstickers MET LEESTEKENS.QWERTY toetsenbord stickers met een speciale indeling voor het blind leren typen (maar wel met de tekens op de toetsen om te kunnen spieken). Kies uw eigen kleurvolgorde!...
€ 7,25 (incl. btw)
QWERTY toetsenbord letters in het wit met standaard zwarte tekens en Hebreeuwse tekens in het blauw, speciaal voor mensen die wel eens moeten wisselen tussen de Nederlandse en de Hebreeuwse toetsenbordindeling!. De...
€ 8,95 (incl. btw)
Full color CHEETAH QWERTY toetsenbordstickers in een cool cheetah patroon, met bruine tekens. De toetsen hebben de standaardafmeting van 11x13mm.
€ 8,95 (incl. btw)
QWERTY toetsenbord letters in een cool kleureffect met een kleurschakeling van roze naar paars, met witte tekens. De toetsen hebben de standaardafmeting van 11x13mm.
€ 8,95 (incl. btw)
REGENBOOG QWERTY toetsenbordstickers in een cool kleureffect met geel, rood en groen, met witte tekens. De toetsen hebben de standaardafmeting van 11x13mm.

Waar kan ik hoogwaardige Toetsenbord Stickers vinden? Ontdek ons assortiment bij Stickermaster.nl!

Ben je op zoek naar Toetsenbord Stickers om je toetsenbord te personaliseren of te voorzien van handige labels?

Bij Stickermaster.nl vind je een uitgebreide selectie van Toetsenbord Stickers die perfect zijn voor het verbeteren van je typervaring. Of je nu op zoek bent naar stickers met specifieke tekens, kleuren, of designs, wij hebben de stickers die bij jouw behoeften passen. Onze Toetsenbord Stickers zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn eenvoudig aan te brengen, waardoor je toetsenbord er niet alleen stijlvol uitziet, maar ook functioneler wordt.

Met onze Toetsenbord Stickers kun je jouw toetsenbord aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren of zelfs helpen bij het leren van een nieuwe taal of het verbeteren van je typevaardigheden.

Of je nu een professionele typist bent of gewoon op zoek bent naar een leuke manier om je toetsenbord te upgraden, bij Stickermaster.nl vind je de perfecte Toetsenbord Stickers voor elke situatie. Ontdek vandaag nog ons assortiment en geef je toetsenbord een persoonlijk tintje met Stickermaster.nl!

Veelgestelde vragen over Toetsenbord Stickers

Onze Toetsenbord Stickers zijn ontworpen om op de meeste standaard toetsenborden te passen. Mocht je twijfels hebben over de compatibiliteit, neem dan gerust contact met ons op voor advies.

Ja, onze Toetsenbord Stickers zijn eenvoudig aan te brengen en te verwijderen zonder dat er resten achterblijven op je toetsenbord.

Onze stickers zijn gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen dagelijks gebruik en slijtage, waardoor ze lang meegaan.

Ja, Toetsenbord Stickers kunnen helpen bij het verbeteren van je typevaardigheden door het gemakkelijker maken om specifieke tekens te vinden en door te oefenen met verschillende lay-outs.

Ja, bij Stickermaster.nl bieden we ook de mogelijkheid om gepersonaliseerde Toetsenbord Stickers te laten maken. Neem contact met ons op voor meer informatie over maatwerkopties.

Lees meer

Instellingen

Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.

Menu