Menu

Filter

Categorieën
Prijs
0 30
Filter

Symbolen Stickers

€ 4,95 (incl. btw)
Zit jij vol creatieve ideeën die je tot leven wilt wekken in de vorm van een sticker? Wil je je fiets, auto, laptop, telefoon of iets anders customizen? Kijk dan niet verder dan dit product. Hier kan je al jouw...
€ 29,95 (incl. btw)
Ben je op zoek naar een unieke, opvallende manier om jouw merk, bedrijf, logo of creatieve project op de kaart te knallen? Met Doming Stickers steek je met kop en schouders uit boven de massa van gewone platte...

Symbolen stickers bestellen bij Stickermaster

Voor diverse symbolen stickers ben je bij Stickermaster aan het juiste adres. Wij hebben een ontzettend divers aanbod symbolen stickers met veel verschillende lettertypes, verschillende kleuren en afmetingen van 1 cm tot 120 cm in de hoogte. Kort gezegd keuze genoeg. Ook zijn de mogelijkheden met deze symbolen stickers ontzettend groot. Je kunt deze gebruiken voor decoratie in en buiten het huis en nog veel meer. Elke symbolen sticker is dus zeer veelzijdig. Mocht je ondanks de keuzes die wij bieden niet de juiste symbolen stickers kunnen vinden laat het ons dan weten. Wil je graag een lettertype wat niet in ons assortiment staat neem dan even contact met ons op. Dan gaan wij voor jou gericht aan de slag.

Zoals boven vermeld zijn onze symbolen zowel binnen als buiten te gebruiken. Het is mogelijk om de symbolen stickers gespiegeld te bestellen zodat deze aan de binnenkant van een raam bevestigd kunnen worden. Ook kunnen de symbolen op verschillende ondergronden worden aangebracht waaronder glas, kunststof, gelakte ondergronden, metalen ondergrond en nog veel meer. Zolang de ondergrond maar glad is zonder textuur. Dus geen baksteen of beton bijvoorbeeld. Weet je niet zeker of de ondergrond geschikt is voor onze stickers vraag het ons.

Duurzame symbolen stickers van hoge kwaliteit

Alle symbolen worden uit een enkel stuk hoogwaardige folie gesneden en vervolgens met de grootste zorg gepeld en schoon gesneden. Onze plakcijfers zijn UV proof en watervast. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor buiten gebruik. Deze stickers blijven lang zitten en behouden lang hun kleur. Hierdoor hebben de stickers een lange levensduur.

Lees meer

Instellingen

Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.

Menu