Er zijn 26 producten.

Item 1-26 van 26 in totaal item(s)

Actieve filters

Letter Stickers Comic Sans

Letter stickers Comic Sans bestellen bij Stickermaster

Voor letter stickers Comic Sans ben je bij Stickermaster aan het juiste adres. Wij hebben een ontzettend divers aanbod letter stickers met verschillende kleuren en afmetingen van 1 cm tot 120 cm in de hoogte. Kort gezegd keuze genoeg. Ook zijn de mogelijkheden met deze Comic Sans letter stickers ontzettend groot. Je kunt deze gebruiken voor decoratie in en buiten het huis en nog veel meer. Elke letter sticker is dus zeer veelzijdig. Mocht je ondanks de keuzes die wij bieden niet de juiste letter stickers kunnen vinden laat het ons dan weten. Wil je graag een lettertype wat niet in ons assortiment staat neem dan even contact met ons op. Dan gaan wij voor jou gericht aan de slag.

Zoals boven vermeld zijn onze Comic Sans plakletters zowel binnen als buiten te gebruiken. Het is mogelijk om de letter stickers gespiegeld te bestellen zodat deze aan de binnenkant van een raam bevestigd kunnen worden. Ook kunnen de Comic Sans plakletters op verschillende ondergronden worden aangebracht waaronder glas, kunststof, gelakte ondergronden, metalen ondergrond en nog veel meer. Zolang de ondergrond maar glad is zonder textuur. Dus geen baksteen of beton bijvoorbeeld. Weet je niet zeker of de ondergrond geschikt is voor onze stickers vraag het ons.

Duurzame Comic Sans letter stickers van hoge kwaliteit

Alle Comic Sans plakletters worden uit een enkel stuk hoogwaardige folie gesneden en vervolgens met de grootste zorg gepeld en schoon gesneden. Onze plakcijfers zijn UV proof en watervast. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor buiten gebruik. Deze stickers blijven lang zitten en behouden lang hun kleur. Hierdoor hebben de stickers een lange levensduur.