Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.
Menu

Houten Cijfers Big John

€ 0,59 (incl. btw)
Houten Cijfer 0 Big John MDF Bruin: Big John, gemaakt van Materiaal: MDF, in de Kleur: Bruin. Houten Cijfer 0 Big John MDF Bruin uitgefreesd met een speciale laser, hierdoor is de zijkant van het cijfer zwart. 
€ 0,59 (incl. btw)
Houten Cijfer 0 Big John MDF Zwart: Bebas Neue, gemaakt van Materiaal: MDF, in de Kleur: Zwart. Houten Cijfer 0 Big John MDF Zwart uitgefreesd met een speciale laser, hierdoor is de zijkant van het cijfer zwart. 
€ 0,89 (incl. btw)
Houten Cijfer 0 Big John Okoume: Big John, gemaakt van Materiaal: Okoume, in de Kleur: Bruin. Houten Cijfer 0 Big John Okoume uitgefreesd met een speciale laser, hierdoor is de zijkant van het cijfer zwart. 
€ 0,59 (incl. btw)
Houten Cijfer 1 Big John MDF Bruin: Big John, gemaakt van Materiaal: MDF, in de Kleur: Bruin. Houten Cijfer 1 Big John MDF Bruin uitgefreesd met een speciale laser, hierdoor is de zijkant van het cijfer zwart. 
€ 0,59 (incl. btw)
Houten Cijfer 1 Big John MDF Zwart: Bebas Neue, gemaakt van Materiaal: MDF, in de Kleur: Zwart. Houten Cijfer 1 Big John MDF Zwart uitgefreesd met een speciale laser, hierdoor is de zijkant van het cijfer zwart. 
€ 0,89 (incl. btw)
Houten Cijfer 1 Big John Okoume: Big John, gemaakt van Materiaal: Okoume, in de Kleur: Bruin. Houten Cijfer 1 Big John Okoume uitgefreesd met een speciale laser, hierdoor is de zijkant van het cijfer zwart. 
€ 0,59 (incl. btw)
Houten Cijfer 2 Big John MDF Bruin: Big John, gemaakt van Materiaal: MDF, in de Kleur: Bruin. Houten Cijfer 2 Big John MDF Bruin uitgefreesd met een speciale laser, hierdoor is de zijkant van het cijfer zwart. 

Cijfers Big John bestellen bij Stickermaster

Voor Kurken Cijfers ben je bij Stickermaster aan het juiste adres. Wij hebben een divers aanbod kurken cijfers van verschillende lettertypes en afmetingen van 5 cm tot 60 cm in de hoogte. Kort gezegd keuze genoeg. Ook zijn de mogelijkheden met deze letters ontzettend groot. Mocht je ondanks de keuzes die wij bieden niet de juiste kurken letter kunnen vinden laat het ons dan weten. Wil je graag een lettertype wat niet in ons assortiment staat neem dan even contact met ons op. Dan gaan wij gericht voor je aan de slag.

Stickermaster heeft professioneel apparatuur staan om cijfers uit kurken platen te frezen. Wat je bij ons bestelt maken we dus ook echt zelf! Een van de lettertypes die we standaard aanbieden op onze website is Big John. Dit is misschien wel een van de meest bekende lettertypes. Kurken letters zijn geschikt om bijvoorbeeld een naam of bedrijfsnaam uit te maken. Dankzij het lichte gewicht is het eenvoudig op een muur te monteren.

Lees meer

Instellingen

Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.

Menu