Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.
Menu

Filter

Thema
meer... minder
Kleur
meer... minder
Prijs
0 300
Filter

Pictogrammenstickers

Pictogramstickers

Pictogrammen stickers dienen ervoor om geboden en verboden aan te geven op plekken waar men moet oppassen voor iets of waar serieus gevaar dreigt. Een pictogram maakt in één afbeelding duidelijk wat u met talloze woorden zou willen beschrijven. Wat dacht u van een veiligheidspictogram dat aangeeft dat men absoluut niet mag roken, waar de nooduitgang is of dat men een veiligheidsbril dient te dragen? Een pictogram brengt een boodschap met zich mee, die duidelijk is zonder dat u er de hele tijd op hoeft te letten. Mensen accepteren het gebod/verbod van het pictogram, waardoor u niet hoeft na te denken over het gebruik van de juiste woorden.

Bovendien zijn pictogrammenstickers universeel, waardoor taalbarrières niet langer een rol hoeven te spelen. Krijgt u regelmatig internationale klanten of relaties over de vloer? Dan geven de pictogrammen bijvoorbeeld eenvoudig aan dat men absoluut geen vuur mag ontsteken, of er een EHBO post in de buurt is.
Veiligheidspictogrammen

Veiligheidspictogrammen

Veiligheidspictogrammen zijn er in verschillende soorten en maten. Met deze pictogrammen kan u aangeven welk gebod er bij u geldt omtrent de veiligheid. Kies voor de bekende witte pictogrammen met een rode rand, die in combinatie met een streep door de afbeelding mooi aangeven dat er iets niet is toegestaan. Denk aan verboden te roken of vuur te ontsteken, maar ook de pictogrammen die aangeven dat het niet gewenst is om te eten of drinken op een bepaalde locatie.

Daarnaast bestaan er diverse veiligheidspictogrammen op het gebied van klantvriendelijkheid, bijvoorbeeld om aan te geven welk toilet er geschikt is voor rolstoelgebruikers, of waar men rekening dient te houden met bescherming voor de ogen of de oren.
Veiligheidspictogram bestellen

Wilt u een veiligheidspictogram bestellen? Dat doet u uiteraard gewoon online op stickermaster.nl!. Op onze site vindt u het grootste assortiment veiligheidspictogrammen! Kijk gerust eens rond.

Veiligheidspictogram bestellen

Wij hebben een ruim assortiment en leveren alleen kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs

Brandveiligheidsstickersveiligheidsstickers, verbodsstickers, gebodsstickers, verkeersbordenstickers en bedrijfsstickers.  Alle pictogrammen zijn gemaakt van hoogwaardig zelfklevend vinyl en toepasbaar voor binnen en buitengebruik


Lees meer

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.

Maak een gratis account om je favoriete producten op te slaan.

Aanmelden

Maak een gratis account voor het gebruik van verlanglijstjes.

Aanmelden