Menu
Brandhaspel brandbeveiliging sticker - 1

Brandhaspel brandbeveiliging sticker

€ 1,75 (incl. btw)

Maak stickers plakken nog makkelijker!

Rakel om gemakkelijk stickers aan te brengen
Totale optieprijs:

Ontdek de perfecte oplossing voor het duidelijk markeren van brandpreventie en calamiteitenlocaties: de Brandhaspel Brandbeveiliging stickers, verkrijgbaar op Stickermaster.nl. Volgens de ARBO, NEN-EN-61310-1, NEN 3011 en ISO zijn deze stickers essentieel voor een veilige werkomgeving.

Afmeting
 • check

  Gratis bezorgd vanaf €30,- binnen NL

 • check

  Uitstekende klantenservice & hoogwaardige producten

 • check

  Bezorgd binnen 4 werkdagen

 • check

  Afhalen mogelijk, midden in NL

Volumekorting

Hoeveelheid Prijs Je bespaart
10 € 0,88 Tot € 8,75
50 € 0,70 Tot € 52,53
100 € 0,53 Tot € 122,57
1000 € 0,35 Tot € 1.400,75
Omschrijving

Onze stickers zijn beschikbaar in diverse formaten, zodat je altijd de juiste afmeting hebt voor jouw behoeften. Of het nu gaat om een klein kantoor, een groot magazijn of een industrieel complex, deze hoogwaardige stickers zijn ontworpen om aan te geven waar brandpreventieapparatuur te vinden is, en zijn essentieel voor een effectieve veiligheidsstrategie op elke locatie.

Met opvallende pictogrammen en heldere kleuren zorgen onze stickers ervoor dat brandpreventieapparatuur snel en gemakkelijk te vinden is in geval van nood. Bovendien zijn ze van hoogwaardige kwaliteit en bestand tegen slijtage, waardoor ze langdurig blijven plakken, zelfs in veeleisende omgevingen.

Voor speciale oplagen of indien de stickers op aluminium moeten worden gemaakt, neem dan contact op via sales@stickermaster.nl. Ons team staat klaar om je te helpen met al je vragen en specifieke vereisten. Investeer vandaag nog in de veiligheid van jouw werkplek met onze Brandhaspel Brandbeveiliging stickers en voorkom onnodige risico's.

Product details
Beoordelingen (1)
Marco De Waal
Geverifieerde aankoop
28-08-2022

Super snelle en nette bezorging! Geweldig.

Was deze review nuttig? ja Nee

Instellingen

Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.

Menu