Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.
Menu

Filter

Prijs
4 8
Filter

Nintendo Switch Skins

Nintendo Switch console skins online bestellen bij Stickermaster.nl

Al onze skins maken wij zelf van degelijke materialen in tegenstelling tot alle andere verkopers in Nederland. Deze gebruiken gewoon kopies uit China die hier worden doorverkocht.

Maak van de standaard zwarte Nintendo Switch een unieke en persoonlijke console met de Nintendo Switch Skins van Stickermaster. Deze op maat gemaakte stickers passen perfect op de console. Wij gebruiken speciaal materiaal waardoor het aanbrengen zeer gemakkelijk is. Uw Switch console, Dock en Joy Con controllers zullen nooit beschadigen door onze stickers. Wij hebben een ruim assortiment aan ontwerpen waaruit u kan kiezen. Het is ook mogelijk om zelf een ontwerp te maken met onze ontwerp module, zo maakt u uw switch echt helemaal eigen!

Hoogwaardige console skins van eigen bodem

Alle console skins die u bij Stickermaster bestelt worden door onszelf ontworpen en geproduceerd. Hierdoor bent u verzekerd van hoge kwaliteit. Console skins worden full colour geprint op sticker folie met luchtkanaaltjes. Hierdoor is het aanbrengen van de stickers een peulenschil. Hierna worden de skins voorzien van een transparante beschermlaag met een glanzende of matte afwerking naar uw keuze. Vervolgens worden de stickers gesneden en op een vel bij u thuis bezorgd.

Lees meer

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.

Maak een gratis account om je favoriete producten op te slaan.

Aanmelden

Maak een gratis account voor het gebruik van verlanglijstjes.

Aanmelden