Haga clic para más productos.
No se encontraron productos.
Menú

Verzendtijd

Omdat wij al onze producten zelf maken en geen voorraad hanteren zijn wij gebonden aan levertijden.
Onze levertijden variëren per product. Dit heeft te maken met het bestelde aantal, droogtijd van de inkt en de aangebrachte afwerking.
Het voordeel hiervan is dat u bij ons altijd stickers “vers van de pers” geleverd krijgt.

Al onze bestellingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt en verstuurd. De maximale verzendtijd  is bij ons 4 werkdagen na ontvangt van uw betaling. Na het plaatsen van een order ontvangt u een bevestiging van uw bestelling met de status hiervan. Kiest u voor bankoverschrijving dan ontvangt u de betaalbevestiging zodra uw overschrijving binnen is bij onze betaalprovider Pay.nl

Bestellingen met de betaalmethode Afterpay betaald u achteraf aan deze betaalprovider.

Wilt u een spoedbestelling ontvangen dan kunt u kiezen deze optie, uw order zal dan de eerst volgende werkdag verzonden worden

Bezorging

Wij bieden uw bestelling uiterlijk binnen 4 werkdagen na betaling ter verzending bij PostNL aan. U ontvangt van ons een e-mail zodra we de bestelling verzenden. U kan de bestelling daarna binnen enkele dagen verwachten.

In de regel levert PostNL de volgende dag. Het kan echter zijn dat hier meer tijd overheen gaat. Bestellingen naar België, Engeland, Duitsland doen er gemiddeld 4-8 dagen over (blijkt uit ervaring). Dit kan variëren. Indien je je bestelling na de hierboven aangeven periode nog niet hebt ontvangen, neem dan contact op met ons via info@stickermaster.nl   

Voor verzending van onze producten brengen wij verzendkosten in rekening. Bekijk het tabel hieronder :

Brievenbuspost 

Nederland

België

Duitsland

Frankrijk

Spanje

€0 - €29,99 €2,95 €3,95 €3,95 X X
€30 - €50,- Gratis €3,95 €3,95 X X

Brievenbuspakket

€0 - €29,99 €4,95 X X X X
€30 - €50,- €4,95 X X X X

Pakketpost

€0 - €49,99 €7,45 €10,46 €10,58 €17,57 €21,78
€50 - €79,99 Gratis €10,46 €10,58 €17,57 €21,78
Vanaf €80,- Gratis Gratis Gratis €9,08 €21,78

Het kan soms voorkomen dat bepaalde artikelen niet met de reguliere brievenbuspost verzonden kan worden. Tijdens het afrekenproces is deze verzendmethode dan ook niet zichtbaar. Dit kan te maken hebben met de afmeting, materiaal of formaat van het artikel. Dit staat in principe ook altijd vooraf aangegeven in de product omschrijving. 

Mijn bestelling is verzonden maar ik heb nog steeds niets ontvangen.. wat nu? 

Doorgaans worden de bestellingen binnen 24 uur bezorgd. Het je jouw bestelling binnen één a twee dagen nog niet ontvangen, controleer dan eerst je adresgegevens op de bevestigingsmail die je van ons krijgt. Is dit juist, wacht dan eerst een paar dagen af. Indien je na vijf dagen nog niets hebt ontvangen, neem dan contact met ons op. 

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van  reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product  retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief  verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel  zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht,  zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze  mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer  geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@stickermaster.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag  binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten."

Modelformulier voor herroeping; om de herroeping voor Wederpartij te vergemakkelijken stelt Stickermaster het hieronder vermelde formulier aan Wederpartij te beschikking. Wederpartij kan dit formulier gebruiken wanneer Wederpartij de overeenkomst wenst te herroepen.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aan Stickermaster Rendementstraat 11A, 8094 RA,
Hattemerbroek 0341-729680
info@stickermaster.nl www.stickermaster.nl

• Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*)
• Besteld op (*)/Ontvangen op (*)
• Naam/Namen consument(en)
• Adres consument(en)
• Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)
• Datum(*)

Betalingsmethodes

Al onze betalingen worden verzorgt door betaalprovider Pay.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.pay.nl of telefonisch contact opnemen op nummer 0900 - 729 4636

AfterPay voert voor Stickermaster het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 100 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 100.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Bank of Giro overschrijving:


IBAN NL54 RABO 0169 1162 55 

Buitenlandse bank overschrijving:

Rabobank Harderwijk
IBAN NL54 RABO 0169 1162 55 
BIC RABONL2U

Alle prijzen op de website van Stickermaster zijn inclusief BTW.

Ajustes

Haga clic para más productos.
No se encontraron productos.

Menú