Haga clic para más productos.
No se encontraron productos.
Menú
Ontwerp Je Eigen Houten Naambord Elena - 1

Ontwerp Je Eigen Houten Naambord Elena

9,95 € (impuestos inc.)

Heb je nog geen naambord bij je deur hangen? Wil je de werkplek van jezelf of een collega indelen. Dit en nog veel meer is makkelijk, snel en voordelig te realiseren met een houten naambordje van Stickermaster. Het Ontwerp Je Eigen Houten Naambord Elena is gemaakt van 9 mm dik Linoply. Dit hout is geschikt voor binnen en buiten gebruik. Je kan het naambordje volledig naar eigen wens vormgeven. Hoe moet je dit product bestellen? Lees hieronder verder voor meer informatie.

Afmeting
 • check

  Gratis bezorgd vanaf €30,- binnen NL

 • check

  Uitstekende klantenservice & hoogwaardige producten

 • check

  Bezorgd binnen 4 werkdagen

 • check

  Afhalen mogelijk, midden in NL

Descripción

Ontwerp Je Eigen Houten Naambord Elena En Bestel Online

Is het naast jouw voordeur nog akelig leeg? Heeft je lievelingshuisdier nog geen vaste slaapplek? Wordt het beste paard van stal overgeslagen? Of wil je graag een vaste werkplek voor jezelf of een collega indelen? Dit en nog veel meer is eenvoudig, vlotjes en voordelig te realiseren met de houten naambordjes van Stickermaster. Hoe maak je je eigen houten naambordje? Lees hieronder het stappenplan.

Het ontwerpen en bestellen van je eigen houten naambordje werkt als volgt:

 • Kies de juiste afmeting
 • Scrol naar de onderkant van de pagina of klik op de knop "START HIER MET ONTWERP VAN JE EIGEN STICKER".
 • Hier zie je een voorbeeld van het houten naambord. Dit is je ontwerp veld.
 • Links boven aan de module zie het tabblad "TEKST".
 • Hier kan je tekst toevoegen, aanpassen, en op het bordje plaatsen.
 • Kies hier ook het lettertype en verander het uiterlijk van de tekst.
 • Versleep teksten op de gewenste plek door te klikken en te slepen met de muis of door te drukken met de vinger en te slepen (mobiele gebruikers).
 • Verander zo nodig het formaat van het geselecteerde element. Dit doe je met de knoppen die rondom het element verschijnen.
 • Wanneer het ontwerp naar wens is klik je op de knop "Aan winkelwagen toevoegen" om te bestellen.

Houten naambordjes voor binnen en buiten

Alle houten naamborden zijn gemaakt van 9 mm dik Linoply. Deze houtsoort is niet alleen erg stijlvol maar ook ontzettend duurzaam. Hierdoor kan het naambord zowel buiten als binnen worden gemonteerd. Voor een extra lange levensduur kan je er ook voor kiezen het naambordje van blanke lak te voorzien.

Houten naambordjes speciaal voor jou gemaakt

Alle houten naambordjes worden op bestelling gemaakt en zijn naar eigen smaak aan te passen. Je kan elke naam invullen en je hebt keuze uit 24 unieke lettertypes die elk een compleet andere look aan het bordje geven.

Houten naambordjes van topkwaliteit

Stickermaster maakt alle houten naamborden zelf van start tot finish. Zodra jouw bestelling bij ons binnen komt gaat één van onze ervaren DTP`ers het ontwerp digitaal gereed maken. Hierna gaat het digitale bestand door naar onze machine operator die de laser snij en graveer machine bedient. Met deze machine wordt uit een plaat linoply eerst de illustratie, naam en sierlijst in het hout gegraveerd. Hierna wordt om de gravering heen het bordje in de door u bestelde vorm uitgesneden. Dit proces veroorzaakt een hoop hitte. Hierdoor zal de zijkant van uw bordje zwart uitslaan. In het begin kunnen deze zwarte randen iets afgeven. Dit is gemakkelijk op te lossen door deze randen licht op te schuren. Wanneer de machine klaar is vindt er nog een laatste controle plaats voordat het bordje naar u verstuurd wordt.

Om een juiste levering van de houten naamborden te kunnen garanderen is het alleen mogelijk om deze via pakketpost te verzenden. Verzending is daarom pas gratis vanaf €50,-

Detalles del producto

Ficha técnica

Thema
Eigen naam

Ajustes

Haga clic para más productos.
No se encontraron productos.

Menú