Haga clic para más productos.
No se encontraron productos.
Menú

Euromuntstickers

14,95 € (impuestos inc.)
Euromunt sticker met gulden- en rijksdaalderlabels Laat uw nieuw geld lijken op het oude vertrouwde! U ontvangt per 100 50 guldens en 50 rijksdaalders. Deze zijn te plakken op munten van €0,50, €1 en €2.
Empezando desde 34,95 € (impuestos inc.)
Zit jij vol creatieve ideeën die je tot leven wilt wekken in de vorm van een sticker? Wil je je fiets, auto, laptop, telefoon of iets anders customizen? Kijk dan niet verder dan dit product. Hier kan je al jouw...

Euromunt sticker bestellen bij Stickermaster

Voor unieke en opvallende reclame van uw bedrijf, club of vereniging hebben wij bij Stickermaster munt sticker ontwikkeld. Dit zijn kleine ronde stickers van vinyl die u op munten van 50 cent, 1 euro en 2 euro kan plakken. Op deze manier maakt u automatisch reclame voor uzelf wanneer u contant afrekened bij bijvoorbeeld de supermakt of het tank station. U kunt uiteraard zelf ontworpen logo's laten omzetten tot euro muntsticker. De enige eis die hier aan vast zit is dat het aangeleverde bestand 1 op 1 is op de ware groote van 22mm diameter. Ook is het mogelijk dat Stickermaster op verzoek het ontwerp voor u regelt. Neem even contact met ons op.

Duurzame muntstickers van hoge kwaliteit

Alle euromunt stickers worden in full colour gedrukt op duurzaam materiaal. Onze folie is van een zeer hoge kwaliteit en onze stickers hebben een zeer lange levensduur. Het aanbrengen van de stickers is erg simpel en door de langzaam hechtende lijmlaag kunt u de sticker makkelijk herpositioneren mocht dit nodig zijn. Zodra de lijm eenmaal is gehecht aan het oppervlak zal de sticker lang en stevig gemonteerd blijven. Echter is het zo dat wanneer u de sticker wilt verwijderen, dit zonder veel problemen zal gaan en er zullen geen lijmresten achterblijven. Alle stickers zijn UV bestendig. Dit houdt in dat de kleuren van uw sticker lang behouden zullen blijven en dat de sticker lang mooi en leesbaar blijft.

Voor eventuele vragen zijn wij altijd per mail bereikbaar op:

info@stickermaster.nl

Lee mas

Ajustes

Haga clic para más productos.
No se encontraron productos.

Menú