Haga clic para más productos.
No se encontraron productos.
Menú
Eigen ontwerp laptop sticker 15" (36,5 x 27,5 cm) - 1

Eigen ontwerp laptop sticker 15" (36,5 x 27,5 cm)

15,95 € (impuestos inc.)

Opciones Adicionales

Rakels - Alle stickers
Precio total de la opción:

Eigen ontwerp laptop sticker 15" (36,5 x 27,5 cm) bestellen bij Stickermaster

Je hebt net een nieuwe laptop besteld en zit (on)geduldig te wachten tot deze bij je thuis bezorgd wordt. En daar is die dan eindelijk. Een hagelnieuwe krachtpatser waarmee je bergen werk mee gaat verzetten. Een nieuwe laptop is altijd ontzettend fijn om te hebben. En natuurlijk wil je ook dat jouw nieuwe laptop nieuw en mooi blijft. Bestel daarom een laptop sticker bij Stickermaster.

Bij Stickermaster kan je zelf een laptop sticker ontwerpen. Lees hieronder verder voor meer informatie over het ontwerp van je eigen laptop skin.

 • check

  Gratis bezorgd vanaf €30,- binnen NL

 • check

  Uitstekende klantenservice & hoogwaardige producten

 • check

  Bezorgd binnen 4 werkdagen

 • check

  Afhalen mogelijk, midden in NL

Descuentos por volumen

Cantidad Precio Usted ahorra
10 11,17 € Hasta 47,85 €
100 9,57 € Hasta 638,00 €
1000 6,38 € Hasta 9.570,00 €
Descripción

Eigen ontwerp laptop sticker 15" (36,5 x 27,5 cm) online bestellen

Je hebt net een nieuwe laptop besteld en zit (on)geduldig te wachten tot deze bij je thuis bezorgd wordt. En daar is die dan eindelijk. Een hagelnieuwe krachtpatser waarmee je bergen werk mee gaat verzetten. Een nieuwe laptop is altijd ontzettend fijn om te hebben. En natuurlijk wil je ook dat jouw nieuwe laptop nieuw en mooi blijft. Bestel daarom een laptop sticker bij Stickermaster.

Een laptop skin is een sticker die de achterkant van het scherm van de laptop bedekt waardoor dit gebied langer mooi blijft. De laptopsticker biedt bescherming tegen oppervlakkige krassen die kunnen ontstaan tijdens het vervoeren van de laptop in een tas of sleeve. Ook beschermt de laptop sticker tegen verkleuring door (zon)licht. Zo blijft jouw laptop er jaren als nieuw uitzien!

De laptop stickers van Stickermaster zijn voor elke soort laptop geschikt en kunnen ook als MacBook sticker gebruikt worden.

Bij Stickermaster kan je gemakkelijk zelf een laptop sticker ontwerpen. Hier heb je geen grafische kennis voor nodig. Het ontwerpen van je eigen laptop skin werkt als volgt:

 • Scrol naar de onderkant van de pagina of klik op de knop "START HIER MET ONTWERP VAN JE EIGEN STICKER".
 • Hier zie je een roze lijntekening van de laptop. Dit is je ontwerp veld.
 • Links boven aan de module zie je 2 tabbladen staan, "TEKST" en "AFBEELDING".
 • In het tabblad "TEKST" kunnen teksten worden toegevoegd.
 • In het tabblad "AFBEELDING" kan je eigen foto`s uploaden en standaard afbeeldingen aan je ontwerp toevoegen.
 • Versleep teksten en afbeeldingen op de gewenste plek door te klikken en te slepen met de muis of door te drukken met de vinger en te slepen (mobiele gebruikers).
 • Verander zo nodig het formaat van het geselecteerde element. Dit doe je met de knoppen die rondom het element verschijnen.
 • Zorg er voor dat elementen die bij de randen van het ontwerpveld geplaatst worden altijd iets buiten de roze lijnen vallen.
 • Alles wat buiten de roze lijnen valt is overloop voor het snijden en zal niet zichtbaar zijn op het uiteindelijke product.
 • Wanneer het ontwerp naar wens is klik je op de knop "Aan winkelwagen toevoegen" om te bestellen.

Gemakkelijk en snel zelf een laptop sticker plakken

Het plakken van een skin op jouw laptop lijkt misschien uitdagend. Gelukkig valt dit ontzettend mee. Zolang je een beetje geduld hebt en rustig blijft zal je tot een prachtig eindresultaat komen. In de bijlage vind je een uitgebreide plakinstructie die alles tot in detail uitlegt.

Laptop skins van topkwaliteit

Om een lange levensduur te kunnen garanderen gebruikt Stickermaster uitsluitend duurzame materialen voor het produceren van laptop stickers. De stickers bestaan uit 2 verschillende lagen, namelijk de sticker zelf en een transparante beschermlaag. De sticker is gemaakt van een hoogwaardige vinyl waarop met een digitale precisieprinter de afbeelding wordt gedrukt. Stickermaster werkt met een acht-kleurensysteem. Hierdoor kunnen wij diepere, krachtigere kleuren drukken dan met het traditionele vier-kleurensysteem en komen de kleinste details tot leven. Bovenop de sticker wordt een transparante laminaat aangebracht. Deze folie heeft een luxe glanzende afwerking die de sticker niet alleen mooier maakt, maar ook bescherming biedt tegen krassen en verkleuring.

Let op, in verband met de afmeting van de sticker is het alleen mogelijk om het via pakketpost te versturen. Verzending is daarom pas gratis vanaf €50,-

Detalles del producto

Ficha técnica

Thema
Eigen ontwerp
Adjuntos
Plakinstructie stickers
Een uitgebreide plakinstructie die in detail uitlegt hoe je het beste een sticker kan plakken. Incl. benodigdheden en handige tips!
Descargas (69.71k)

Ajustes

Haga clic para más productos.
No se encontraron productos.

Menú