Haga clic para más productos.
No se encontraron productos.
Menú

Mindervaliden stickers

1,75 € (impuestos inc.)
Mindervaliden sticker type 1 Alle mindervaliden pictogram stickers worden in full color gedrukt op duurzaam materiaal. Alle mindervaliden pictogram stickers worden in full color gedrukt op duurzaam materiaal....

Pictogramstickers

Pictogrammen stickers dienen ervoor om geboden en verboden aan te geven op plekken waar men moet oppassen voor iets of waar serieus gevaar dreigt. Een pictogram maakt in één afbeelding duidelijk wat u met talloze woorden zou willen beschrijven. Wat dacht u van een veiligheidspictogram dat aangeeft dat men absoluut niet mag roken, waar de nooduitgang is of dat men een veiligheidsbril dient te dragen? Een pictogram brengt een boodschap met zich mee, die duidelijk is zonder dat u er de hele tijd op hoeft te letten. Mensen accepteren het gebod/verbod van het pictogram, waardoor u niet hoeft na te denken over het gebruik van de juiste woorden. Bovendien zijn pictogrammenstickers universeel, waardoor taalbarrières niet langer een rol hoeven te spelen.

Mindervaliden pictogram sticker bestellen bij Stickermaster

Alle mindervaliden pictogram stickers worden in full color gedrukt op duurzaam materiaal. Deze stickers zijn zeer duidelijk en geven op een rustige manier de juiste boodschap af. Met meerdere afmetingen en mogelijkheden voor het plakken zijn deze pictogrammen zeer veelzijdig. Onze pictogrammen stickers zijn UV en water proof. Dit betekent dat deze zowel binnen als buiten te gebruiken zijn.

Lee mas

Ajustes

Haga clic para más productos.
No se encontraron productos.

Menú