Menu
- Ontwerp je eigen behangcirkel - 1

- Ontwerp je eigen behangcirkel

€ 27,95 (incl. btw)

Een nieuwe, moderne en stijlvolle vorm van wanddecoratie is de behangcirkel . Een behangcirkel wordt uitgesneden uit zelfklevend polyester. Dit materiaal heeft een matte afwerking en doet sterk aan textiel denken. Hierdoor heeft de behangcirkel een unieke uitstraling die niet met stickers of posters valt te vergelijken. Iedereen is anders en vindt andere dingen mooi. Daarom kan je bij Stickermaster je eigen behangcirkel ontwerpen. Lees verder voor een uitgebreide uitleg over het ontwerp proces.

Diameter
 • check

  Gratis bezorgd vanaf €30,- binnen NL

 • check

  Uitstekende klantenservice & hoogwaardige producten

 • check

  Bezorgd binnen 4 werkdagen

 • check

  Afhalen mogelijk, midden in NL

Omschrijving

Ontwerp je eigen behangcirkel

Een behangcirkel is een moderne en stijlvolle vorm van wanddecoratie. Omdat iedereen een ander idee van stijl heeft is het bij Stickermaster mogelijk om van een eigen foto of afbeelding een behangcirkel te maken. Met een eigen ontworpen behangcirkel ben je verzekerd van een uniek product dat helemaal bij jouw wensen aansluit. Het ontwerpen van je eigen behangcirkel is een eenvoudig proces waar geen grafische kennis voor nodig is. Onze ontwerp module is gebruiksvriendelijk en biedt de mogelijkheid om teksten en afbeeldingen te plaatsen. Ook kunnen alle elementen die je aan je ontwerp toevoegt worden bewerkt. Het ontwerpen van je eigen behangcirkel werkt als volgt:

 • Scrol naar de onderkant van de pagina of klik op de knop "START HIER MET ONTWERP VAN JE EIGEN STICKER".
 • Hier zie je een witte cirkel. Dit is je ontwerp veld.
 • Links boven aan de module zie je 2 tabbladen staan, "TEKST" en "AFBEELDING".
 • In het tabblad "TEKST" kunnen teksten worden toegevoegd.
 • In het tabblad "AFBEELDING" kan je eigen foto's uploaden en standaard afbeeldingen aan je ontwerp toevoegen.
 • Versleep teksten en afbeeldingen op de gewenste plek door te klikken en te slepen met de muis of door te drukken met de vinger en te slepen (mobiele gebruikers).
 • Verander zo nodig het formaat. Dit doe je met de knoppen die rondom het element verschijnen.
 • Alles wat buiten de witte cirkel valt zal niet zichtbaar zijn op het uiteidenlijke product.
 • De maat van je behangcirkel kan links onderaan worden aangepast. De prijs verandert automatisch mee.
 • Wanneer het ontwerp naar wens is en het juiste formaat is gekozen klik je op de knop "Aan winkelwagen toevoegen" om te bestellen.

Eenvoudig zelf je behangcirkel monteren

Nadat je bestelling is geplaatst kan je deze binnen enkele werkdagen thuis verwachten. Eenmaal geleverd moet de behangcirkel alleen nog opgeplakt worden. Dit lijkt in het begin misschien als een grote opgave. Dit valt echter ontzettend mee. De behangcirkel is namelijk gemaakt van een speciaal zelfklevend polyester. Behanglijm is dus niet nodig. Het materiaal is watervast, scheurt niet en krult niet op. De lijm is niet hard-hechtend waardoor de behangcirkel herpositioneerbaar is. Dit betekent dat kleine fouten eenvoudig opgelost kunnen worden. Voor luchtbellen hoef je ook niet bang te zijn. Mochten deze ontstaan dan kan je ze zonder problemen onder de behangcirkel wegvegen.

Mocht je vragen hebben over het ontwerp proces, nog wat meer informatie nodig hebben over de montage of is er iets anders waar je tegen aan loopt? Dan staan we voor je klaar.

Product details

Specificatie

Thema
Eigen ontwerp

Instellingen

Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.

Menu