Onze Stickers

Webwinkelkeur

Hulp nodig?

WIJ ZIJN ER VOOR JE!

Boot merkstickers

Er zijn geen producten in deze categorie
Boot merkstickers

Bootstickers logo

Is uw boot overgespoten of zijn de stickers op uw boot lelijk geworden? Bestel dan nieuwe logostickers of bootmerkstickers voor uw eigen schip, wij hebben diverse merknamen merkstickers voor uw boot in veel verschillende maten en kleuren! Denk hierbij naast de standaard glossy afwerking ook aan matte stickers, of zelfs flitsende fluor en reflectiekleuren!

Als u niet percé stickers zoekt voor uw boot, maar liever het logo ergens anders plakt, dan zijn de stickers ook daar voor geschikt! Hiernaast hebben we zelfs de keuze om het logo te bestellen op strijkfolie voor op kleding! Deze strijkt u zelf gemakkelijk op uw t-shirt of jas. Laat iedereen zien van welk bootmerk u fan bent!

Bootmerkstickers

Wij hebben ontwerpen van diverse merken waaronder Baja stickersBermuda stickersFour Winns stickers, Regal stickers, Thompson stickers en nog veel meer! Staat uw merk er niet bij? Laat het weten, dan vullen wij deze aan! U kunt ons bereiken via info@stickermaster.nl. Geef aan welk merk u wenst, en wij zetten deze zo snel mogelijk voor u online om te bestellen!

top