Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.
Menu

Rally Stickers

Rally auto stickers bestellen doe je online bij Stickermaster

Autorijden is voor jou veel meer dan alleen het verplaatsen van punt A naar punt B. Autorijden is jouw passie en op het circuit voel jij je helemaal thuis. Ook komt jouw auto natuurlijk niks te kort. Altijd verse olie, optimale bandenspanning en je auto is natuurlijk voorzien van de beste stickers. Bij Stickermaster bestel je gemakkelijk rally autostickers. Denk hier aan naamstickers voor jou en je bijrijder, racenummer stickers en pictogrammen. Alle naamstickers zijn naam eigen smaak vorm te geven en worden standaard geleverd met een vlaggensticker.

Rally stickers zijn een essentieel onderdeel van een rally of race auto. Deze autostickers laten belangrijke informatie zien zoals het nummer van de kandidaat en wie er met de auto rijdt. Bovendien geven deze stickers de auto een opvallend uiterlijk wat weer sponsoren kan opleveren.

Rally auto stickers van topkwaliteit

Stickermaster maakt alle stickers zelf van begin tot eind. Hierdoor kan jij de beste stickers tegen de laagste prijs bestellen. Ook ben je verzekerd van een snelle levertijd. Bestel je vandaag? Dan wordt jouw bestelling 2 werkdagen later al verzonden. Zodra jouw bestelling bij ons binnenkomt gaat onze ervaren DTP'er gelijk voor jou aan de slag. Eerst wordt jouw bestelling in een digitaal drukbestand geplaatst. Hierna sturen wij het door naar de productie afdeling. Stickermaster heeft alle productie in eigen beheer. Op onze productie afdeling staat een team van sign specialisten voor je klaar. Wij werken met digitale precisieprinters die gebruik maken van een acht-kleurensysteem. Hierdoor kunnen wij diepere, krachtigere kleuren drukken dan met het traditionele vier-kleurensysteem en komen alle details volledig tot hun recht. De stickers worden gedrukt in de door jou gekozen kleur. Wij werken uitsluitend met duurzame materialen. Na het printen gaat het materiaal in het droogrek. Wanneer de inkt droog is wordt de folie voorzien van een laminaat met een matte of glanzende afwerking afhankelijk van de optie die jij hebt gekozen. Dit laminaat beschermt de print tegen kleine krasjes en verkleuring. Zo kan je extra lang genieten van je aankoop.

Lees meer

Instellingen

Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.

Menu