Menu

Filter

Categorieën
Kleur
meer... minder
Materiaal
meer... minder
Lettertype
meer... minder
Prijs
1 5
Filter

Kurken Cijfers

€ 1,95 (incl. btw)
Kurken Cijfer 6 Filisofia, gemaakt van naturel kurkplaten met fijne structuur. De Kurken Cijfer 6 Filisofia is gemaakt met een speciale laser.
€ 1,95 (incl. btw)
Kurken Cijfer 8 Grobold, gemaakt van naturel kurkplaten met fijne structuur. De Kurken Cijfer 8 Grobold is gemaakt met een speciale laser.
€ 1,95 (incl. btw)
Kurken Cijfer 7 Grobold, gemaakt van naturel kurkplaten met fijne structuur. De Kurken Cijfer 7 Grobold is gemaakt met een speciale laser.
€ 1,95 (incl. btw)
Kurken Cijfer 6 Grobold, gemaakt van naturel kurkplaten met fijne structuur. De Kurken Cijfer 6 Grobold is gemaakt met een speciale laser.
€ 1,95 (incl. btw)
Kurken Cijfer 5 Grobold, gemaakt van naturel kurkplaten met fijne structuur. De Kurken Cijfer 5 Grobold is gemaakt met een speciale laser.
€ 1,95 (incl. btw)
Kurken Cijfer 4 Grobold, gemaakt van naturel kurkplaten met fijne structuur. De Kurken Cijfer 4 Grobold is gemaakt met een speciale laser.
€ 1,95 (incl. btw)
Kurken Cijfer 3 Grobold, gemaakt van naturel kurkplaten met fijne structuur. De Kurken Cijfer 3 Grobold is gemaakt met een speciale laser.
€ 1,95 (incl. btw)
Kurken Cijfer 2 Grobold, gemaakt van naturel kurkplaten met fijne structuur. De Kurken Cijfer 2 Grobold is gemaakt met een speciale laser.
€ 1,95 (incl. btw)
Kurken Cijfer 1 Grobold, gemaakt van naturel kurkplaten met fijne structuur. De Kurken Cijfer 1 Grobold is gemaakt met een speciale laser.
€ 1,95 (incl. btw)
Kurken Cijfer 0 Grobold, gemaakt van naturel kurkplaten met fijne structuur. De Kurken Cijfer 0 Grobold is gemaakt met een speciale laser.
€ 1,95 (incl. btw)
Kurken Cijfer 9 Filisofia, gemaakt van naturel kurkplaten met fijne structuur. De Kurken Cijfer 9 Filisofia is gemaakt met een speciale laser.
€ 1,95 (incl. btw)
Kurken Cijfer 8 Filisofia, gemaakt van naturel kurkplaten met fijne structuur. De Kurken Cijfer 8 Filisofia is gemaakt met een speciale laser.
€ 1,95 (incl. btw)
Kurken Cijfer 7 Filisofia, gemaakt van naturel kurkplaten met fijne structuur. De Kurken Cijfer 7 Filisofia is gemaakt met een speciale laser.
€ 1,95 (incl. btw)
Kurken Cijfer 5 Filisofia, gemaakt van naturel kurkplaten met fijne structuur. De Kurken Cijfer 5 Filisofia is gemaakt met een speciale laser.
€ 1,95 (incl. btw)
Kurken Cijfer 0 Impact, gemaakt van naturel kurkplaten met fijne structuur. De Kurken Cijfer 0 Impact is gemaakt met een speciale laser.
€ 1,95 (incl. btw)
Kurken Cijfer 4 Filisofia, gemaakt van naturel kurkplaten met fijne structuur. De Kurken Cijfer 4 Filisofia is gemaakt met een speciale laser.
€ 1,95 (incl. btw)
Kurken Cijfer 3 Filisofia, gemaakt van naturel kurkplaten met fijne structuur. De Kurken Cijfer 3 Filisofia is gemaakt met een speciale laser.
€ 1,95 (incl. btw)
Kurken Cijfer 2 Filisofia, gemaakt van naturel kurkplaten met fijne structuur. De Kurken Cijfer 2 Filisofia is gemaakt met een speciale laser.
€ 1,95 (incl. btw)
Kurken Cijfer 1 Filisofia, gemaakt van naturel kurkplaten met fijne structuur. De Kurken Cijfer 1 Filisofia is gemaakt met een speciale laser.
€ 1,95 (incl. btw)
Kurken Cijfer 0 Filisofia, gemaakt van naturel kurkplaten met fijne structuur. De Kurken Cijfer 0 Filisofia is gemaakt met een speciale laser.
€ 1,95 (incl. btw)
Kurken Cijfer 9 Comic Sans, gemaakt van naturel kurkplaten met fijne structuur. De Kurken Cijfer 9 Comic Sans is gemaakt met een speciale laser.
€ 1,95 (incl. btw)
Kurken Cijfer 8 Comic Sans, gemaakt van naturel kurkplaten met fijne structuur. De Kurken Cijfer 8 Comic Sans is gemaakt met een speciale laser.
€ 1,95 (incl. btw)
Kurken Cijfer 7 Comic Sans, gemaakt van naturel kurkplaten met fijne structuur. De Kurken Cijfer 7 Comic Sans is gemaakt met een speciale laser.

Kurken cijfers voor decoratie in huis, op evenementen of in bedrijven

Kurk is ontzettend veelzijdig en uitermate geschikt als decoratie materiaal. De unieke kruk structuur heeft een robuuste uitstraling en het materiaal is zeer lichtgewicht. De kurken cijfers zijn makkelijk te monteren en past in ieder interieur. De kurken cijfers worden met onze lasermachine uitgesneden en zijn verkrijgbaar in meerdere lettertypes en afmetingen. Je kan al een kurken cijfer bestellen vanaf 5 cm tot een maximale hoogte van 60 cm. De dikte van de cijfers is altijd 8 mm.

Let op: omdat de cijfers met een laser worden uitgesneden zijn de randen zwart gekleurd.

Lees meer

Instellingen

Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.

Menu