Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.
Menu

Filter

Prijs
4 18
Filter

Playstation 4 Pro Console Skins

PS4 Pro console skins

Al onze skins maken wij zelf van degelijke materialen in tegenstelling tot alle andere verkopers in Nederland. Deze gebruiken gewoon kopies uit China die hier worden doorverkocht.

Op maat gemaakte Playstation 4 Pro console skins. Maak jou PS4 Pro helemaal uniek met deze console skins van Stickermaster. Kies 1 van onze ontwerpen of ontwerp je eigen console stickers met onze ontwerp module. Wij gebruiken speciale stickerfolie met kleine luchtkanaaltjes, hierdoor is het aanbrengen van de console skin makkelijk zelf te doen. De stickers hebben een perfecte pasvorm en zijn langzaam hechtend. Hierdoor is het mogelijk om de stickers meerdere malen te positioneren zodat het eindresultaat perfect is. Wij bieden de keuze uit een matte of glanzende afwerking.

Duurzame game stickers van hoge kwaliteit

Alle gamestickers worden in full colour geprint op duurzaam materiaal. Daarna worden deze uitgesneden en per vel geleverd. Daarna hoeft u alleen de delen van de console skin van het vel te pellen en dan kan deze worden aangebracht. Bij Stickermaster staan wij achter onze producten en daarom brengen wij op allegamestickers een hoogwaardige lamineerlaag aan. Dit is een transparante folie die over de sticker word aangebracht. Dit garandeerd een lange levensduur van de sticker. De lamineerlaag beschermt de gamesticker namelijk tegen krassen en slijtage. Ook zullen de kleuren van uw console skin lang mooi blijven.

Lees meer

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.

Maak een gratis account om je favoriete producten op te slaan.

Aanmelden

Maak een gratis account voor het gebruik van verlanglijstjes.

Aanmelden