Onze Stickers

Vlammenstickers

Vlammenstickers

Vlammen sticker bestellen bij Stickermaster

Maak je auto nu helemaal af met de vlammen stickers van Stickermaster. Met onze frisse en stoere ontwerpen zorg je dat jou auto er uit springt tussen alle anderen. Met klassieke ontwerpen en de wat nieuwere tribal vlammen zit er voor iedereen wel wat tussen in ons assortiment. Alle vlammen vinyl stickers zijn verkrijgbaar in 19 kleuren en gaan van een lengte van 15 tot 100 cm. Mocht u een afwijkende maat nodig hebben of u ziet geen kleur of ontwerp dat u aanspreekt neem dan even contact met ons op. Wij kunnen de sticker compleet naar uw wens op maat maken. Ook zijn eigen ontwerpen bij ons welkom.

Wij hebben momenteel meer dan 15 sets vinyl stickers en ook meerdere full colour vlammenstickers. Alle vlammensticker sets zijn toepasbaar op alle auto's van welk merk dan ook. De vlammenstickers kunnen eventueel ook op fietsen, brommers, scooters en motoren gemonteerd worden. Wij raden aan om de vlammenstickers op de motorkap, deur of kofferbak te monteren maar onze stickers zijn ook geschikt voor de binnen en buitenkant van het raam. Als u vragen heeft over de verschillende toepassingen van de vlammen stickers neem dan even contact met ons op.

Duurzame vlammen sticker van hoge kwaliteit

Alle vinyl stickers worden uit een enkel stuk hoogwaardige folie gesneden. Er zal dus geen kleur veschil optreden. Alle andere vlammenstickers worden in full colour gedrukt op duurzaam materiaal. De auto folie waar onze vlammenstickers van gemaakt worden heeft een zeer hechtende lijm laag en zal lang blijven zitten. Ook is deze folie water en UV bestendig, dit betekent dat de kleur van de sticker lang behouden blijft. Hierdoor hebben onze vlammen stickers een zeer lange levensduur.

Voor vragen zijn wij altijd bereikbaar via de mail

info@stickermaster.nl

top