Menu

Cultuur muurstickers

Cultuur muurstickers bestellen bij Stickermaster

Bij de cultuur muurstickers moet u denken aan afbeeldingen van andere culturen buiten ons eigen land. Een afbeelding van een Hindoe god of een Romeinse gladiator. bijvoorbeeld. Eigenlijk allemaal bekende en minder bekende uitingen van andere culturen. Deze kunnen mooi, interessant en spannend zijn en daarom hebben we bij Stickermaster de cultuur muurstickers het leven in geroepen. Met een ruim assortiment dat zich alleen nog maar zal uitbreiden proberen wij voor iedereen een goede optie neer te zetten.

Onze cultuur muurstickers zijn zeer passend in de slaapkamer, woonkamer of een plek in het huis waar u zich goed kan ontspannen. Alle cultuur muurstickers zijn in verschillende afmetingen beschikbaar en worden per stuk voor u gemaakt.

Mocht u geen ontwerp zien wat u aanspreekt of u wilt graag een eigen ontwerp tot sticker laten verwerken neem dan even contact met ons op. Bijna alles is mogelijk.

Duurzame cultuur muursticker van hoge kwaliteit

Alle muurstickers worden in full colour gedrukt op duurzaam materiaal of worden uit een enkel stuk hoogwaardige folie gesneden. De cultuur muurstickers hebben een zeer sterke lijmlaag waardoor de muursticker lang zal blijven zitten. De muurstickers zijn voor droge ruimtes binnenhuis bedoeld en moeten op een gladde muur geplaatst worden.

Voor eventuele vragen zijn wij altijd per mail beschikbaar op:

info@stickermaster.nl

Lees meer

Instellingen

Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.

Menu