Menu

Angles Morts Stickers

€ 9,95 (incl. btw)
In Frankrijk is het sinds 1 januari 2021 verplicht om een angles morts sticker (dodehoeksticker) op alle voertuigen te plakken die zwaarder zijn dan 3,5 ton. Deze variant is speciaal gemaakt voor voertuigen die...
€ 9,95 (incl. btw)
In Frankrijk is het sinds 1 januari 2021 verplicht om een angles morts sticker (dodehoeksticker) op alle voertuigen te plakken die zwaarder zijn dan 3,5 ton. Deze variant is speciaal gemaakt voor voertuigen die...

Angles Morts Stickers Online Bestellen bij Stickermaster

Sinds 1 januari 2021 is het in Frankrijk verplicht om een dodehoeksticker op alle voertuigen te plakken die zwaarder zijn dan 3500 kilo. Dit is inclusief (tour)bussen, vrachtwagens, trekkers en campers met een buitenlands kenteken.

Er zijn een aantal voorwaarden voor het aanbrengen van deze stickers. De afmeting van de sticker is altijd 25 cm hoog en 17 cm breed. De kleuren hebben vaste waarden en er moeten ten alle tijden drie stickers op de carrosserie van het voertuig bevestigd zijn op een hoogte van tussen de 90 en 150 cm boven de grond. Één sticker wordt op de achterkant en rechts van het midden geplakt. De andere twee stickers worden aan beide zijkanten binnen 1 meter vanaf de voorkant van het voertuig geplakt.

De Angles Morts Stickers zijn ontwikkeld om fietsers, voetgangers en andere kwetsbare verkeersdeelnemers te waarschuwen voor de dode hoeken van grote voertuigen. Deze plekken zijn voor de bestuurders van deze voertuigen namelijk niet te zien in de spiegels of vanuit de bestuurderspositie. Er zijn twee varianten van de dodehoeksticker. Één voor goederentransport (vrachtwagens) en één voor personenvervoer (tourbussen en campers). Het niet voeren van deze stickers wordt na 1 april in Frankrijk bekeurd met een boete van € 135,-.

Angles Morts Stickers van topkwaliteit

De Angels Morts Stickers van Stickermaster voldoen aan alle regels en specificaties zoals deze zijn bepaald door de Franse Overheid. Onze stickers hebben altijd een afmeting van 25 x 17 cm en de kleuren komen exact overeen met de door Frankrijk opgegeven waarden. Wij produceren de Attention Angels Morts stickers van begin tot eind helemaal zelf. het materiaal dat wij gebruiken is een speciale High-Tack folie. Deze folie heeft een zeer sterke hechting aan alle oppervlakken in tegenstelling tot de goedkopere stickers van andere webshops. Onze stickers kan je onbezorgd bevestigen op het zeil van een oplegger of de kunststof panelen van een cabine of camper. Uiteraard kan deze folie ook worden aangebracht op de gelakte metalen delen van het voertuig. Ook voorzien wij de stickers van een transparante beschermlaag. Hierdoor zullen de stickers niet verkleuren door de zon en blijven ze ten alle tijden voldoen aan de eisen van de Franse overheid.

Lees meer

Instellingen

Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.

Menu