Autobelettering is één van de beste manieren om reclame te maken voor uw bedrijf. Het voorzien van uw voertuig van autostickers is een betaalbare en eenvoudige manier om uw bedrijf op te laten vallen. Stickermaster ontwerpt, produceert en plaatst graag uw autobelettering. De mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos, van het subtiel aanbrengen van uw logo tot een volledige carwrap. Uiteraard is het mogelijk om bestaande stickers eerst te laten verwijderen.

Welk merk of type auto u ook rijdt, Stickermaster denkt graag met u mee om uw auto goed voor de dag te laten komen. Of het nou om één auto gaat of een heel wagenpark, wij zorgen ervoor dat uw auto snel, vakkundig en op de door u gewenste locatie wordt beletterd. Desgewenst halen we uw auto op om hem in onze eigen productiehal onder handen te nemen. Uiteraard is het ook mogelijk om stickers bij ons te bestellen om daarmee zelf uw auto te beletteren. We sturen duidelijke plakinstructies mee met de verzending.

Stickermaster produceert permanente autobelettering op kwalitatief hoogwaardige folies. De lijmlaag is weer- en wasstraat bestendig. Auto’s kunnen voor promotionele doeleinden, ook tijdelijk bestickerd worden. Wij gebruiken dan een folie die een minder sterk hechtende lijmlaag heeft en er dus eenvoudig weer afgehaald kan worden als de actie voorbij is. Een andere geschikte optie voor het plaatsen van promotionele reclame is het gebruik van magneetstickers.