Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.
Menu

Een goede bewegwijzering binnen in uw pand is onmisbaar voor klanten, medewerkers en bezoekers. Stickermaster ontwerpt, produceert en monteert naamborden, ophangborden, deurborden, toiletborden etc. Een goede bewegwijzering zorgt voor rust en overzocht in uw pand en draagt bij aan de veiligheid. Een deel van de bewegwijzering binnen gebouwen is zelfs verplicht. Vluchtroutes, nooduitgangen, brandblussers en brandslangen moeten bijvoorbeeld duidelijk gemarkeerd zijn.

Een goede bewegwijzering bestaat vaak uit een combinatie van enkelzijdige en dubbelzijdige signing. Stickermaster komt graag bij u langs om u hierover te adviseren. We meten alles zorgvuldig op, maken een gedetailleerd ontwerp en na goedkeuring verzorgen wij de montage. Er zijn in bewegwijzering veel verschillende materiaalkeuzes mogelijk zoals (plexi)glas, hout of kunststof.

Vaak wordt bewegwijzering aangebracht op bestaande objecten in het pand, zoals (glas)wanden, plafonds, vloeren of deuren. Voor een optimale en professionele uitstraling van uw pand, is het mooi om uw binnen- en buiten bewegwijzering op elkaar te laten aansluiten. Neem contact met ons op over de mogelijkheden en/of een offerte op maat.

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.

Maak een gratis account om je favoriete producten op te slaan.

Aanmelden

Maak een gratis account voor het gebruik van verlanglijstjes.

Aanmelden