Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.
Menu

Een eenvoudige en budgetvriendelijke manier om de uitstraling van de binnenkant van uw bedrijfspand te veranderen is het gebruik van fotobehang.

Stickermaster is dé partij voor het ontwerpen, printen en plaatsen van dit behang. In het ontwerp is alles mogelijk. Denk bijvoorbeeld groot met het vullen van een volledige wand. Dit kan zelfs inclusief deuren en ramen. Of creëer een klein knus hoekje met een print van een schildersdoek. We kunnen uw eigen foto of ontwerp afdrukken, maar ontwerpen ook net zo lief iets nieuws. Uiteraard controleren we altijd eerst de kwaliteit van aangeleverd beeld voor we overgaan tot produceren.

Fotobehang kan in verschillende materialen geleverd worden. Denk aan vliesbehang, behang op canvas of een volledige airtex wand al dan niet geplaatst op een frame. Een wandvullende fotoprint komt optimaal tot zijn recht wanneer deze uit één stuk bestaat. Daarom is naadloos fotobehang een aanrader. Hiermee kan nier alleen een wand beplakt worden, maar bijvoorbeeld ook een deur of pilaar. We plaatsen regelmatig privacyfolie op glazen deuren of wanden. Stickermaster adviseert u graag over de mogelijkheden.

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.

Maak een gratis account om je favoriete producten op te slaan.

Aanmelden

Maak een gratis account voor het gebruik van verlanglijstjes.

Aanmelden