Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.
Menu

Een gevelbord is vaak de eerste indruk van uw bedrijf. Opvallende panelen op een gevel laten voorbijgangers in één oogopslag zien wat er achter een gevel gebeurt. Gevelborden zijn er in vele soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan deurborden, uithangborden, naamborden, logoborden en aanduidingsborden. Wanneer u een gevelbord wilt, bent u bij Stickermaster aan het juiste adres. Wij denken graag mee over de vorm (rechthoekig, met uitsparing, op vorm gesneden), enkel- of dubbelzijdig, kleur, materiaal en afwerking.

Er zijn diverse plaatmaterialen geschikt om een gevelbord van te maken, maar meestal adviseren we DIBOND borden. DIBOND is duurzaam, licht van gewicht en laat zich eenvoudig verwerken in diverse vormen. Bij opdeling is de naad nauwelijks zichtbaar. Het paneel is weerbestendig en kan worden voorzien van boorgaten. Bovendien is DIBOND prijstechnisch gezien een interessante optie. Een gevel- of reclamebord wordt vaak langdurig ingezet. Maar heeft u een pop-up store of bent u aanwezig op een beurs?

Ook voor tijdelijke toepassingen en binnenshuis zijn gevelborden toepasbaar. Onze grafisch vormgevers denken graag met u mee over het ontwerp; onze ervaren signmakers monteren het bord vakkundig op uw locatie. Boven op een dak of hoog aan een gevel? Dat is voor ons geen probleem, dan nemen we gewoon een hoogwerker mee. Neem contact op met ons op voor advies en/of een offerte op maat.

Instellingen

Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.

Menu