Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.
Menu

Stel, u heeft uw logo of bedrijfsnaam in mooie freesletters op de muur van uw pand laten aanbrengen. Deze reclame wordt nóg meer een eyecatcher door het te laten uitlichten. Met goede richtreclame trekt u extra de aandacht, ook als het donker of grijs weer is. Lichtreclame kan op verschillende manieren toegepast worden, bijvoorbeeld LED-lichtreclame, lichtbakken of doosletters. Stickermaster denkt graag met u mee.

LED maakt de verlichting van reclame-uitingen nagenoeg onderhoudsvrij en heeft een zeer laag energieverbruik wat de kosten van lichtreclame goed controleerbaar maakt. Zo hoeven er geen lampen vervangen te worden en is er nauwelijks een afstraling van warmte. Daarbij bespaart LED tot maar liefst 85% op de energiekosten ten opzichte van traditionele neon- en TL-verlichting.

Lichtreclame kan naast buiten ook binnen toegepast worden. Bijvoorbeeld in uw ontvangstruimte, bedrijfskantine of een andere ruimte waar veel bezoekers komen. LED lichtreclame is ideaal voor publieke ruimtes, zoals horeca, scholen en discotheken. Neem contact met ons op voor advies en/of een offerte op maat.

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.

Maak een gratis account om je favoriete producten op te slaan.

Aanmelden

Maak een gratis account voor het gebruik van verlanglijstjes.

Aanmelden