Reclamecentrum Stickermaster Harderwijk

Even voorstellen... De Stickermasters!

Wil

Wil

Nelleke

Nelleke

Rob

Rob

Stephanie

Stephanie

Tom

Tom

Berry

Berry

Detlev

Detlev

Morris

Morris

Nini

Nini

Wie zijn wij?

Stickermaster is een full service reclame bureau gespecialiseerd in p(l)akkende reclame en gevestigd in Harderwijk. Wij brengen de zichtbaarheid van jouw bedrijf naar een hoger niveau. Als ondernemer wil je kwaliteit uitstralen en dat is precies wat wij voor jou realiseren. Strak ontwerp, hoogwaardig materiaal en een professionele uitvoering lopen bij ons daarom hand in hand. Welkom bij de sticker meesters van Nederland.

Wat doen wij?

Wij maken stickers. Met deze zin doen we onszelf eigenlijk een beetje te kort. Stickers zijn namelijk zeer divers, en wij dus ook. Van reclame borden tot full color car wrapping, alles op maat gemaakt en vormgegeven aan de hand van wat jij nodig hebt.

Hoe doen wij dat?

Door kritisch te kijken en met goede communicatie en samenwerking zetten wij voor iedereen het beste resultaat neer. Alles begint bij jou ideeën en wensen, wij bieden een fris perspectief en waar nodig verbetering (kritisch kijken). Bij Stickermaster gaan we voor volledige tevredenheid aan jouw en onze kant, denk jij er anders over dan wij? Dan horen we dat graag (goede communicatie). Zo komen we samen tot een prachtig resultaat (samenwerking).

Iedereen?

Particulier of zelfstandig ondernemer, iedereen kan bij ons terecht voor kleine en grote projecten. Wij zijn altijd enthousiast en als we iets doen, dan doen we het goed.

Waarom Stickermaster?

+ Veel ervaring
+ Altijd opzoek naar een nieuwe uitdaging
+ Kwaliteit en tevredenheid
+ Divers en flexibel
+ Enthousiast en professioneel
+ Goede koffie                 

Stickermaster is erkend leerbedrijf voor onderstaande instellingen

Ben jij opzoek naar een leuke stage in de sign branche, dan ben je bij ons op het juiste adres.
Wij bieden voor diverse functies waaronder DTP, Allround Signmaker en Grafisch Ontwerper en leuke en leerzame werkplek.

Stickermaster in aangesloten bij onderstaande Branche organisaties, wil jij meer informatie over een stageplek bij ons bedrijf neem dan contact met ons op

         

Ecabo erkend leerbedrijf  GOC leerbedrijf   Savantis